Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Nadam se da neće biti puno stresa danas..Argentina nam treba biti dobra opomena..

Što Nedović bojkotuje reprezentaciju?
Opet sa Karijem problemi?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ne znam koji je đavo sa Nemanjom...

A pored toga mi je čudno da je i Petrušev u sastavu za večeras, posle one izjave od letos...

Kako bilo, tim su napustili Davidovac, Dangubić i Milutinov, koji se okreću obavezama u VTB ligi, kao i Jaramaz na kojeg se očigledno ne računa, ali se pridružuju timu 6 EL igrača. Timu se pridružuju iz tri igrača iz Zvezde: Petrušev, Dobrić i Mitrović, dva igrača iz Partizana: Avramović i Trifunović, kao i MVP prethodnog kola EL - Marko Gudurić iz Fenera.

Spisak za večeras sa 6 El igrača, je dosta jači spolja, što je u prošloj utakmici bilo dosta problematično, a spolja Milutinov je menjan za Petruševa i Mitrovića, što smatram da će biti dovoljno za Veliku Britaniju. Spisak izgleda ovako:

1. Jović, Avramović
2. Gudurić, Jeremić
3. Dobrić, Radanov, Trifunović
4. Jagodić-Kuridža, Simanić
5. Petrušev, Mitrović, Ristić

Pitanje je koliko će moći Jović, piše da je nešto povređen, pa mi je tu čudno što Jaramaz neće igrati, al možda mu je Bajern dozvolio samo jednu utakmicu da igra.
Korisnikov avatar
By Lepus
"Bilo je jasno da mi koji igramo Evroligu nećemo moći da se odazovemo za Grčku, jer i mi i Partizan igramo svaku utakmicu kao finale zbog plasmana u plej-of, ali sam bio na raspolaganju za drugu utakmicu. Nemam fizički problem koji je mogao da me spreči da nastupim, ali rečeno mi je da nema potrebe da se forsira. Nije bila moja odluka, već odluka selektora. Tako je bilo i u prethodnom prozoru. Svestan sam da je delikatna situacija, da se igra utakmica za plasman na Svetsko prvenstvo i siguran sam da će momci to da izguraju, ali eto, krivo mi je što i ja ne mogu da pomognem u tom plasmanu", pojasnio je Nemanja Nedović u razgovoru za Mozzart Sport.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Znači opet neka pizdarija... Ako Jović nije spreman, kao što je navedeno na sajtu KSS, gde kažu da je neizvestan zbog udarca koji je dobio u meču sa Grčkom, kao i usled odlaska Jareta, mi ostajemo na Avramoviću na kecu... Kuku majci, kuku ocu!

Blago rečeno, da bi nam Nedović rešio 80% problema, pogotovo kada se uzme u obzir saradnja sa Petruševim koja je na fenomenalnom nivou u zadnje vreme...
Korisnikov avatar
By Zex88
Igraće Gudura 30+ minuta na obe pozicije..

Korisnikov avatar
By Zex88
Sunce ti kakvu divljinu dopušta Pešić..Biće ovde muke..

Korisnikov avatar
By Zex88
Uh,kako me je iznervirao Trifunović na kraju..Prvo izgubi loptu,pa primimo trojku,pa opali nerezonsku trojku,pa ne ide na skok,a najbliži lopti..

Završi se i ova muka..

Otišli smo na SP..Standardno ću se ložiti da osvajamo,ali ne sviđa mi se ono što vidim od trenera..

• 1
  • 1023
  • 1024
  • 1025
  • 1026
  • 1027
  • 1165

Savo Drezgić nakon što se nije snaš[…]

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]