Teme vezane uz sve reprezentacije
By Tamerlan
Po mom staromodnom poimanju srpske reprezentacije u istoj nema mesta za igrače koji nisu sposobni rutinski ubaciti 20+ poena na klupskom nivou. Dakle ekipa bi izgledala ovako:

Micić, Teodosić
Bogdanović, Nedović, Gudurić
Kalinić, Lučić
Jović, Pokuševski
Jokić, Milutinov, Petrušev

Pa neka se tokom priprema izdiferenciraju specijalci za odbranu. Nikakvi Paunići, Lazići...ne dolaze u obzir.
Korisnikov avatar
By skeske
Lazarevic nije dobar defanzivac, on je vrhunski defanzivac na EL nivou, ali nikad nisam razmisljao da bi mogao igrati za reprezentaciju. Tu su beton Kalina i Luča, ali i njima vrijeme ide, Luča je ispovredjivan i sl.... Kad malo bolje razmislim, Lazarevic bi se bas fino uklopio tu.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Imam neki čudan predosećaj da je prošlo leto bilo poslednje kada smo gledali Luču i Kalinu zajedno u repki...

Inače, šta mislite o tome kakav je odnos između igrača i selektora, nakon onoga što se letos desilo, gde se on nije vratio sa igračima u Beograd avionom i nije davao nikakve odgovore na pitanja novinara i nije imao konferenciju za štampu. Meni deluje, da je time pao u očima nekih igrača, da su neki ljuti na njega i da su izgubili povrenje u selektora, te da će to potencijalno i odličiti da li će se svi javiti ako su fizički zdravi.
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Koliko u celoj ABA ligi ima mladih (do21-22 godine), perspektivnih srpskih košarkaša?
U Partizanu imaš 4,Zvezdi 1(2),Mega 1..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 1027
  • 1028
  • 1029
  • 1030
  • 1031
  • 1165

Savo Drezgić nakon što se nije snaš[…]

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]