Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
surda napisao:Jovic je krilo. Trenutno u nba je vise 4.

Najbolje poredjenje je mozda Bjelica.
S tim da je solidno atleticniji od njega, ali slabiji sut i pregled igre.

No, kroz koju g mozda postane nesto potpuno drugacije.
Vidicemo ga u naredne 2-3g kako ce se razviti.

Ove sezone nije imao previse minuta ni u razvojnoj ligi. Solidno vremena je proveo i povrijedjen.
Čak ga je Majami koristio i na 5 kad su bili skoro svi povređeni i nije to toliko loše izgledalo..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Kako vidite reprezentaciju ovog leta pod uslovom da se svi odazovu? Ostalo je samo još 2 meseca do SP, brzo to prođe.
Nema šanse da se Jokić odazove..Lučić je povređen,Kalinić je rekao da mora da vidi u kakvom će mu stanju biti telo. Pokuševski povređen,na Tea se ne računa..

Moja neka pretpostavka

Micić
Jaramaz
Jović

Bogdanović
Gudurić

Kalinić
Dobrić

Smajlagić
Petrušev

Milutinov
Ristić
Mitrović

By Tamerlan
Pa dobro ni ovaj tim nije loš, čitao sam da Ameri dolaze u nekom žnj sastavu. Ne znam kakav nam je projketovani put do finala.

Teodosić, Nedović, Lučić, Bjelica, Raduljica (žao mi je što su ovi momci ostali bez zlatne medalje sa repreznetacijom a skoro 10+ godina su nastupali za nacionalni tim).

Neću valjda dočekati da kažem: žao mi je što su Micić, Bogdanović, Kalinić, Smajlagić, Jokić ostali bez zlatne medalje sa repreznetacijom.

Šta je problem sa našom reprezentacijom?
By Tamerlan
A što je Vukčević igrao baš malo ove sezone?

Finalna serija ovodišnje regionalne lige je bila najspektakularnija ako gledamo kvalitet košarke, dvorane, posetu publike, medijsku ispraćenost... ali ti kad pogledaš suštinu srpska košarka nema nikakve koristi od tog glamuroznog atmskog okršaja u 5 činova.

Ajmo reći da smo na duži rok dobili odličnog krilnog centra u vidu Petruševa ali to je premalo.

Deca nam nisu talentovana ili niko više ne trenira košarku.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zar nije bila neka prica da je Poku spreman da igra il sam ja nesto prezubcio.
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Pa dobro ni ovaj tim nije loš, čitao sam da Ameri dolaze u nekom žnj sastavu. Ne znam kakav nam je projketovani put do finala.

Teodosić, Nedović, Lučić, Bjelica, Raduljica (žao mi je što su ovi momci ostali bez zlatne medalje sa repreznetacijom a skoro 10+ godina su nastupali za nacionalni tim).

Neću valjda dočekati da kažem: žao mi je što su Micić, Bogdanović, Kalinić, Smajlagić, Jokić ostali bez zlatne medalje sa repreznetacijom.

Šta je problem sa našom reprezentacijom?
Pod 1.Žnj tim Amera je daleko bolji od našeg..
Pod 2. Mi ne možemo Italiju da rešimo,a ti nas već dogurao do finala..
Pod 3. Problema u našoj košarci je milion,treba mnogo više od jednog posta da se to sve ispiše..

Korisnikov avatar
By Zex88
BBBbbb napisao:Zar nije bila neka prica da je Poku spreman da igra il sam ja nesto prezubcio.
Bilo je da Oklahoma hoće da on igra za nas,ali se opet povredio..Ne znam kakav je status povrede trenutno..

• 1
  • 1035
  • 1036
  • 1037
  • 1038
  • 1039
  • 1165

Savo Drezgić nakon što se nije snaš[…]

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]

Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]