Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:E to nisam znao
A sta kazu za Jarmaza, juce se pisalo da nece moci igrati?
Ide na terapije,ima povredu..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
Mile, da ti Novak nije kakav rod?!

Mali Topić je već sada bolji igrač od njega.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MileBL
Nije ali nebitno, do odredjenog nivoa bi odradjivao posao
Ice se sigurno na iskusnije igrace, Avramovic ,Bogdanovic, Nedovic i Guduric ce glumiti pleja pa kako bude
Korisnikov avatar
By gramada
Nema vise Bodiroge nema vise Jorovica koji je zbog reprezentacije izgubijo karijeru tacnije unistio, ali sta je tu je sem BB skoro svi ostali videcu karijera zdravlje bla bla idemo dalje , mada me selektor bas nervira................
By Tamerlan
Ja sam i dalje optimista što se tiče šampionske titule. I pred SP 1998. u Atini nas je svetska košarkaška javnost otpisivala usled izostanka Danilovića, Paspalja, Savića i Divca (Đorđević je na turnir otišao povređen i svoj doprinos dao samo u četvrt-finalu protiv Argentine) ali mi smo se popeli na palnetarni tron.

Jedva čekam pripremne mečeve očekujući da narod stane uz ove momke koji će jurišati na prekid dvodecenijske pauze u osvajanju zlatne medalje.

A sad idem da spavam, sutra putujem.
Korisnikov avatar
By Zex88
Voleo bih da vidim ovu ekipu

Avramović, Nedović
Bogdan,Gudura,Marinković,
Dobrić,Davidovac, Jović,
Smajli,Petrušev,
Milutinov, Ristić..
Ako je Pokuševski zdrav,onda bih vodio njega umesto Vanje..
I da pravimo ekipu za EP već sada..
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao: Uto Jul 25, 2023 8:23 am Voleo bih da vidim ovu ekipu

Avramović, Nedović
Bogdan,Gudura,Marinković,
Dobrić,Davidovac, Jović,
Smajli,Petrušev,
Milutinov, Ristić...
Ako je Pokuševski zdrav,onda bih vodio njega umesto Vanje..
I da pravimo ekipu za EP već sada..
Slažem se sa spiskom, samo bih menjao Jaramaza za Nedovića. Posle svega ne bih nikako vodio Nedovića, ma koliko ga gotivim.

Takođe, deluje mi da smo na poziciji 3 natrpani nekako, Davidovca ne verujem da će Kari koristiti na 3, deluje mi da će on da izvisi, a da Aleksej upadne.

Mislim da će i Stefan Jović biti na konačnom spisku, što je i logično nakon one izjave Karija.

Nisam i ne gledam NBA, pa me zanima kakav je uopšte igrač Nikola Jović, nisam ga nikad gledao, koji je uopšte on tip igrača i koju poziciju igra?

Ja bih iskreno voleo da vidim Pokuševskog, lično jer ga znam, a drugo i zbog toga što je polivalentan igrač i može doneti mnogo. Napomenuo bih da je Aleksej u Oliju igrao pleja, pa može i u repki :mrgreen:
Korisnikov avatar
By BBBbbb
na konto Nikole Jovica - visok, pokretan i dosta dobar sut sa distance za centra (ne mozes ga ignorisati spolja), ali nekako nedovoljno fizicki prisutan pod kosem (u skoku deluje kao da se primarno oslanja na visinu i nedovoljno na pozicioniranje sto moze biti do manjka snage zbog maldosti) niti je pokazao da je igrac za kog zoves akciju na postu.
Korisnikov avatar
By Lepus
Uf, gdje ti ode na centra? U Megi je igrao trojku, u Majamiju četvorku.

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Lepus napisao:Uf, gdje ti ode na centra? U Megi je igrao trojku, u Majamiju četvorku.

Znam da se vodi kao 4 al ovo sto kzem je na osnovu onoga sto sam ukacio tokom sezone i sad u Summer League. Glvni akcenat kod njega Miami stavlja na nabacivanje mase. Navodno skoro 10kg misica nabacio i po nekim navodima malo i porastao.
Nekako drvenast on deluje za 4 u NBA i najveca sansa da ako ostane u NBA to bude na centru. E sad da Miami generalno nije sklon nizim postavama vrv moguce da centarsku poziciju ne bi video tokom utakmice.
Slicnu pricu imas sa Cancarom. Otisao kao 3, realno spor za NBA 3, nabacio masu i sad ne da ga ne koriste na 3 vec i u nekim small ball postavama igra 5.
  • 1
  • 1044
  • 1045
  • 1046
  • 1047
  • 1048
  • 1165
Takmicenja mladjih kategorija

Savo Drezgić nakon što se nije snaša[…]

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]

Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]