Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By skeske
Nikad manja ocekivanja, nikad manje euforije....
Tanki smo kvalitetom, ali moze to kliknuti da odemo mozda do bronze. Za nesto vise nemamo kvaliteta jednostavno.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Što se kaže očekuje se neko 1/4 finale, a tamo kako se pokažemo, tako ćemo i završiti turnir. Ja stvarno jedva čekam danas da vidim na šta liči naša igra i kako to funkcioniše, taj skup previše ludih glava, kako je opisao Smajli onomad.
Korisnikov avatar
By MileBL
Koji ste vi pesimisti, ciljevi trebaju biti uvjek najveci, imamo dosta igraca koji bi mogli napraviti iskorak a motiv ce sigurno imati jer nedostaju najbolji i ovo im je prilika koju su dugo cekali.
Korisnikov avatar
By Zex88
Glavni utisak sa meča je da je Jović za godinu dana duplo krupniji..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Šipurske livade
Ne znam sta ti se svidelo, sporo ide lopta u napadu i veliki broj izgubljenih lopti, pre svega Gudurica i Nedovica. Marinkovic los, Bogdanu zabraniti da ispucava preko ruke u 5 sekundi napada, Ristc defanzivno 0, u napadu dobar. Treba nam Smailagic za agresivnost i da brani brze centre i Jovic makar na 10,15 minuta da malo poveze redove. Odbrana dobra, skok los.

Guduric, Bogdanovic, Milutinov glavna veza, deluje da Jovic moze vise kada se oslobodi dodatno u napadu, Davidovac moze i mora da mu se nadje neka uloga. Najvise mi nedostaje Kalinic kao spona bekova i krila. Ovako Marinkovic i Dobric na trojci, fali visine. Obojica za ulogu rezerve su ok, ali ocigledno da ce deliti minute na 3 osim ako ne spusti Davidovca tu.
  • 1
  • 1047
  • 1048
  • 1049
  • 1050
  • 1051
  • 1165
Takmicenja mladjih kategorija

Savo Drezgić nakon što se nije snaša[…]

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]

Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]