Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By raf
Нема потребе за толиким критикама на рачун Гудурића. Много погубнији за нашу игру је био Никола Јовић. Неколико промашених шутева за три поена, две чини ми се нерезонски одигране контре и наравно изгубљене лопте итд.
Разумем ја и младост и врућу главу, али оно што не разумем због чега га је Пешић толико држао у игри.
Такође, није ми јасно због чега ниједном није пробано, барем на пар минута, са комбинацијом Милутинов - Петрушев.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Guduric jedino taj pas kad smo vec ocajni bili. Sut jbga nije usao… kao sto njemu nije uslo tako nas je Aleksa doveo u poziciju da imamo sansu igrom iznad svojih mogucnosti.
Al brt sto sam hteo prekinem da gledam u par navrata kad su N.Jovic i Petrusev krenuli da se takmice u glupostima…
Korisnikov avatar
By Zex88
Svaka čast momcima..Tužan sam zbog finala i poraza,voleo bih pre svega zbog njih da su uzeli zlato..
Nedostajalo je mirne glave,malo sreće i kvaliteta na kraju..I opet smo bili blizu..

Odmorite se,oporavite se i vidimo se ponovo..

Aleksa me je iznenadio neverovatnim pristupom,energijom i kvalitetom..
Kad se bude pravio spisak za OI,ide 1. Bogdan, 2. Aleksa..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
E da..Podrška za brata Darka Plavšića..Umalo nije umro čovek..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By gramada
Zasluzili su ovih 12 ali daleko je sada pricati o tome, u jedine dve utakmice u koje sam bio siguran da dobijamo Italija i Nemacka izgubili smo, i to na slican nacin nije bas slican ali...................
Korisnikov avatar
By alonzo86
Pozdrav momci,

Odaljio sam se malo od kosarke, nisam dugo ni pratio ni nista...

Svaka cast momcima i strucnom stabu, mislio sam da je polufinale najveci moguci domet ove reprezentacije i to zbog lakog zreba... U 1/4 i 1/2 finalu sam imao utisak da gledam Jugoslaviju iz perioda 1995-2002, sinhronizovana cvrsta odbrana, racionalni napadi, sve na svom mestu...

Prvo mi je najvise krivo ljudski za Borisu, da se dodogi takav nesrecan i bizaran splet okolnosti da covek plati svojim zdravljem nekoliko minuta igre u resenoj utakmici... Nadam se da ce moci da nastavi da se bavi kosarkom i da ce savez i druge strukture da se pobrinu da decku buducnost bude osigurana jer se zrtvovao za zemlju...

A drugo, mislim da je uz sve pehove koje je selektor izneo (Bogdan bolestan, Milutinov igrao povredjen) najveci peh bila Dobriceva povreda. Mislim da se nije povredio da bi ih dobili i to ne dobili nego samleli, Dobriceva povreda nam je skroz zeznula koncepciju u odbrani... Pribojavao sam se toga ko moze da cuva visokog Franca Vagnera, i mislio da ce Dobric biti taj i cim se Dobric povredio znao sam da smo u velikom problemu i da ce se nece moci drzati visoka agresivnost i sinhronizovanost u defanzivi...

Bilo kako bilo, svaka momcima i strucnom stabu cast svima ponaosob, i da svi budu zivi i zdravi i gledamo ih sledece godine na OI.
Korisnikov avatar
By milica
Momcima svaka čast!

Nemcima svaka čast na taktici, prepoznali su da ako zaustave Milutinova i Bogdana, u ostatku tima imamo dva klinca.
Malom Jokiću i Petruševu je ovo veliko iskustvo...

Jedva čekam Pariz.
Korisnikov avatar
By gramada
Stvarno smo maler reprezentacija sa povreda, prosle godine zavrsili sa 11 igarca ove godine jos gore sa 10 i skoro ne upotrebljivim Milutinovim i Bogdanom u drugom delo a opet sut ili dva od svetskih prvaka pih................
  • 1
  • 1075
  • 1076
  • 1077
  • 1078
  • 1079
  • 1165
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]