- Sre Sep 13, 2023 5:24 pm
Svi pricamo o premene prvo u savezu ali nazalost pomesano drustvo razdvojeno tesko , daj boze ali.............
Salvatore Guliano napisao: ↑Sre Sep 13, 2023 8:57 amIzvinjavam se za dupli post. Zasta da me bude sramota? Tesio Novaka tacno u vezi cega? Pa Novak je osvojio zadnji turnir. Zamisli tesio coveka koji ima pare za 100 zivota. Ljudi za tesenje su oni poput mene koji zivim u getu i 90% ljudi u Srbiji koji jedva prezivljavaju i sastavljaju kraj sa krajem. Takodje i Guduric je milioner i sada njega mozda treba da tesimo tako nabusitog i nadmenog(zbog izjava koje je dao psle finala).Gsk133 napisao: ↑Uto Sep 12, 2023 11:56 pm Sramotno odigrana finalna utakmica Gudurica i ne samo ta već i 95% utakmica u reprezentativnoj karijeri. Direktan krivac što nismo osvojili zlato. Svašta bi napisao, ali suzdržacu se. Inače da svi zahvale Bogdanu. Da nije njega bili bi u rangu Rumunije i Svajcarske, a da se pita Guduric na terenu u rangu Luksemburga i Farskih ostrva u košarci. Čovek nije normalan šta je uradio u finalu. Najmanje što je mogao sa uradi je sa se javno izvini naciji.Sram te bilo za komentar!
Ako ćeš da pljuješ po Guduriću, onda slobodno isto tako pljuni i po tvom Bogdanu. Gde je bio celo drugo poluvreme?
Gudura gospodin sinoć tešio Noleta, ej Marko faking Gudurić koji je promašio šut za izjednačenje i bacio loptu u aut u zadnjem minutu, je bio juče taj koji je tešio jednog od mentalno najjačih ljudi u sportu... Veliki si Marko, cenimo svi to što si radio i ne brinem ući će sledeća!
Valderama napisao:Gledao sam juče malog Topića protiv Cedevite, baš ih je razvalio. Čini mi se da će on više biti plejmejker napadač, nego mašina za asistencije.Mora da radi ozbiljno na šutu..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]