Teme vezane uz sve reprezentacije
By Tamerlan
"Zbog povrede koja se dogodila nisam mogao da igram na Svetskom prvenstvu. Ako sam dovoljno zdrav, Olimpijske igre u Parizu nisu ni pitanje za mene. Pa da se onda na najbolji način povučem iz reprezentacije u 35. godini. Trenutno ne želim da pričam ili razmišljam o tome, nadam se da ću da budem zdrav i trener će onda da donese svoju odluku", istakao je Lučić za Jurohups.

Slika
By Šipurske livade
Po meni Lucic nema mesta u 12 ako se svi odazovu, problemi sa povredama, 35 godina vec, plus losa sezona za sada i ocajno prethodno prvenstvo koje je odigrao za reprezentaciju. Letos je bio sa drugarima, dosao da ih pozdravi na pripremama sto je za respekt.
Naravno u nekim opcijama da neko ispadne ili neko bude u ocajnoj formi kao sad Davidovac Lucic moze da upadne i pomogne.
By Šipurske livade
Valderama napisao: Sub Jan 06, 2024 1:37 pm Micić, Jović, Topić
Bogdanović, Gudurić
Kalinić, Lučić
Jović, Petrušev
Jokić, Milutinov, Mitrović

8-) 8-) 8-)
Bez Avramovica i Dobrica dva X faktora i igraca koji su igrali u oba pravca i donosili energiju timu proslo prvenstvo ? Po meni oni moraju pre Gudurica i Lucica.
Korisnikov avatar
By The Answer
Odjebao je dva lika koja su ginula na terenu i povređivala se, vodila nas svojom borbenošću do suludog i nerealnog uspeha pre samo par meseci, dva momka koje su i najzagriženiji navijači njihovih rivalskih klubova zavoleli do ludosti da bi stavio neke funjare koje su toliko puta odjebale i Srbiju i nas kojima je košarkaška reprezentacija bitnija i od Zvezde i od Partizana.

:doh:

Kao i pre svetskog što sam pisao, samo našeg najboljeg i ubedljivo najbitnijeg igrača Bogdana okružiti borcima kao što su gore pomenuta dvojica iz Čačka i Knina i ja sam miran.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ne postoji debilniji izraz od drugosrbijanštine, čim vidim da ga neko koristi znam da nema potrebe da se cimam.

Da ja do mene na OI bi išlo 11 momaka koji su bili srebrni na svetskom i izborili OI i pošto Boriša ne može onda Lučić koji nije išao zbog operacije ( a ne zbog toģa što je radije bančio i pio uz pevaljke) i koji je uvek bio bitan deo tima pa čak i kapiten.

Ako nekima to nije ispravno onda nemamo iste poglede na svet i život.
  • 1
  • 1083
  • 1084
  • 1085
  • 1086
  • 1087
  • 1165
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]