Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Protiv Svajcarske ide:

1) Miljenovic, Rebic, Jaramaz
2) Andjusic, Momirov
3) Radanov, Barna
4) Markovic, Tanaskovic
5) Koprivica, Miletic, Ristic
Korisnikov avatar
By MileBL
Није за опуштање, може се рећи да Швајцарци играју у стандардном саставу а ми овако скупљени
Док се похвата ко, шта, како биће зезнуто
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Jedino što mi nije jasno je Aleksa Radanov, ok, s jedne strane dečko je u sistemu godinama i kao i Rile bio je tu kad god je trebalo, ali on je od početka godine odigrao ukupno 11 minuta košarke u Bajernu i to sve u Bundesligi. Smatram da je Đulović pre njega trebao da ide, ako nije povređen, no ipak je on Miškov igrač...

U 19h igramo, živo me zanima kako će to sve da izgleda :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Meni deluje da je sa Radanovom presudno bilo baš to što kažeš, što je godinama u sistemu i što ima određeno iskustvo. Možda i to što je relativno dobar sa loptom pa sa pozicije 3 može da bude sekundarni ballhandler u slučaju potrebe.

Mislim da su Đulović i Drezgić izvisili ne toliko zbog nepoverenja prema njima, nego zbog nepoverenja prema ostalima da ih pokriju ako slabije krene (ne znam koliko ovo ima smisla). Hoću da kažem, mislim da bi lakše upali u sastav da uz njih ima 3 EL igrača kao sigurnosna opcija ako krene nizbrdo.

Generalno bi trebali da igramo prilično čvrsto, barem indvidiualno. Jedino su Barna i Anđušić onako baš izraziti napadači.

Nisam dovoljno upoznat sa visokim igračima Švajcarske, ali očekujem da ćemo pod košem imati prednost i nadam se da će nam to otvoriti i otvorene šuteve spolja i dominaciju u skoku.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ниједан напад нисмо одбранили. 30 лаганих поена су нам спаковали. Очајна одбрана,а у нападу још гори.
Овога сам се бојао ја..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Швајцарци сваки напад сами на шуту за 3. Биће овде стока разлике.

Korisnikov avatar
By Zex88
57 поена на домаћем терену смо примили од Швајцарске за 20 минута.

Потпуно су нас размонтирали и на терену и на клупи.

Кад изгубумо у Сарајеву,биће нама следеће првенство тек европско за 4 године.

Бојао сам се овога,али ову срамоту нисам очекивао.

• 1
  • 1157
  • 1158
  • 1159
  • 1160
  • 1161
  • 1165

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]

KK Partizan 2025/26.

Не слушају те Карабу :) ,стигао Ловерњ.. Послато […]

Ilija Glodjović MVP U13 Cedevita cup. https://www[…]