Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By gramada
Nama iz grupe B dolazi 3-ci, iz grupe C nam dolazi 4-ti al nema veze, nije samo da je LUka psovao sto je norma;no vec kako je psovao ko da su bosanci neki indijanci iz neke bana republike, takogje nema bas neke hemije u timu Slovenije malo to smeskanje je prividno, ne samo na ovoj utakmici primetio sam d ase dosat svagjaju na klupi pogotovo selektor Goran Dragic nesto tu ne stima kako valja ali i dalje su jedna od favorita. BIH jeste da su jajoo dobri pomalu su me iznenadili dobra hemija i sjajni selektor u smislu motivacije, ali za nesto vece nazalost mislim da ne mogu nemaju bas taj kvalitet i itd. ali mozda pa i mogu recimo kao Makedonija 2011

@Valderama Milutinov dolazi valjda danaz e sad dali se Kari zajebava ili stvarno ne mogu da mu nagju kartu za avion ne znam.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ma Milutinov je 100% imao koronu..Sa običnom virozom ljudi igraju utakmice..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By gramada
Pa ne bih bas reko sa stomacnim virusom nemozes da se kreces, valjda je korona sto nije strasno , nadamo se danas dolazi i da igra barem 2-3 u grupi kako bih bolje igrao u eliminacijama.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja koliko cujem, Luka kaze nesto pa finale,pa u cku materinu,pa borbu,pa materinu,pa nesto da pregorimo..
Korisnikov avatar
By Zex88
gramada napisao: Pon Sep 05, 2022 11:18 am Pa ne bih bas reko sa stomacnim virusom nemozes da se kreces, valjda je korona sto nije strasno , nadamo se danas dolazi i da igra barem 2-3 u grupi kako bih bolje igrao u eliminacijama.
Da,ali stomacni virus nije razlog da ne putuje sa ekipom,let do Praga je koliko, sat vremena?
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao: Pon Sep 05, 2022 11:30 am
Zex88 napisao: Pon Sep 05, 2022 10:15 am Ma Milutinov je 100% imao koronu..Sa običnom virozom ljudi igraju utakmice..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Od 8 do 15 sekunde.
Da se citiram..

Ja koliko cujem, Luka kaze nesto pa finale,pa u cku materinu,pa borbu,pa materinu,pa nesto da pregorimo..
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao: Pon Sep 05, 2022 11:58 am Brate, gluv si. :P
Слушао поново и опет не чујем.. У којој секунди изговара Босна?
  • 1
  • 341
  • 342
  • 343
  • 344
  • 345
  • 368

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]