Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Heisenberg napisao:Aj se kladimo kad bi ga pitao gde igra Rakovic da ne bi znao?
Rekao bi da je bio dobar u Sijeni..:-) Pazi ti četvorke Mačvan-Savan,plejevi Vasa-Neda..Sunce ti..:-)

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Prica se o sukobu jer je Djordjevic ove sezone opominjao Kalinica da ne treba da razgovara sa sudijama u Evroligi i da za to dobija tehnicke. Moze se reci da je u pravu i da brine o reprezentativcu Srbije, ali isto se mesa i Radonjicu u posao i komentarise poteze igraca preko novina sto je sulud potez koji sputava svakog igraca. Na EP posle par gresaka u eliminacionim utakmicama ga je izbacio na klupu i nije se pozdavljao sa njim nego je urlao sto je se vidilo u direktnom prenosu.
By Grobi
Dobro ajde da gledamo Teodosica jos 10 god kako ce da nam upropastava reprezentaciju sa sve Markovicem na 2,Kalinicem na 3 i Ercega da cuva Gasola,Valancijunasa i Gobera.Ja toliki mazohista nisam.
Korisnikov avatar
By Zex88
:lol: :lol: :lol: :lol: ali zato ce Micic da nam donese preokret.. :lol: I ko ce da cuva Valancijunasa ili Gasola sa tvog spiska?
By Grobi
ovo je moj spisak,ovaj tim bi uzeo zlato
1.Miljenovic,Micic(Radicevic,Jaramaz)+Peno
2/Bogdanovic,Milosavljevic,Micov(Guduric,Nedovic)
3.Lucic,Bjelica(Zagorac)
4.Macvan,Jokic,Savanovic(N.Jankovic)
5.Krstic,Bobi(Rakovic)
By Moneymaker
Grobi napisao:ovo je moj spisak,ovaj tim bi uzeo zlato
1.Miljenovic,Micic(Radicevic,Jaramaz)+Peno
2/Bogdanovic,Milosavljevic,Micov(Guduric,Nedovic)
3.Lucic,Bjelica(Zagorac)
4.Macvan,Jokic,Savanovic(N.Jankovic)
5.Krstic,Bobi(Rakovic)
Bili bi prvi 100% ali na MOSI igrama!
Poslednja izmena od Moneymaker u Pon Sep 21, 2015 8:59 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By Grobi
Dobro,protivrecite a ni sami ne znate zasto.U mom timu Bogdan,Bjelica,Krstic i Bobi su vrhunski igraci,plus Jokic kao vrhunski talenat i Macvan koji je nasa najbolja 4 sta god bi mislili.Jaci smo na 2,3,4 i 5 sa mojim spiskom u odnosu na ove iz sadasnje reprezentaacije.
edit:mogao bi Markovic kao drugi plej ali samo odbanu da igra i da ne sutira uopste u napadu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Da mu javimo da se Krle teško povredio?

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 1165
KK Partizan 2025/26.