Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Karaburac napisao:Sve sto mogu da napisem o Penu jeste iskljucivo preko statistike, tako da je to krajnje nezahvalno. Nisam pogledao ni jedan njegov mec otkad je otisao u Barselonu, jedino sto sam ga gledao je bilo na U16 evropskom prvenstvu kada je proglasen za MVP-a. Treba istaci da ce ove godine sigurno biti vazan sraf nase ekipe na U17 svetskom prvenstvu koje ce najverovatnije biti veoma jako (na U17 obicno i Kanada i Amerika salju bas najbolje sto imaju, na U19 vec neki igraci umeju da preskoce), pa cemo ga videti u duelima sa najboljim vrsnjacima na svetu kako ce se snaci. Ono sto je sada vidljivo jeste da ima poverenje Barseloninog trenera jer je imao sasvim solidnu minutazu, pogotovo ako uzmemo u obzir cinjenicu da je na njegovoj poziciji alfa muzjak Ludvig Hakanson koji je vec zabelezio nastupe i za seniorski tim svoje zemlje. Peno je plej poput Teodosica, lucidne asistencije, malo visi i tromiji od konkurencije, nestalnog suta. U svakom slucaju veliki talenat, a kako napreduje mislim da cemo moci da se uverimo na U17 prvenstvu koje ce se igrati u Arapskim Emiratima tokom avgusta meseca ove godine.
Ok, hvala druze!
Korisnikov avatar
By Karaburac
On nije polucrnac, vec poluhispano i ne deluje da ima bilo kakve fizikalije, bar ne trenutno. Truntav je, mekan, nije nesto ni brz ni eksplozivan ni skocan. Tehnika mu je sa druge strane perfektna.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Karaburac napisao:On nije polucrnac, vec poluhispano i ne deluje da ima bilo kakve fizikalije, bar ne trenutno. Truntav je, mekan, nije nesto ni brz ni eksplozivan ni skocan. Tehnika mu je sa druge strane perfektna.
Ja sam se nadao da ce da izraste u neko nisko krilo, ali izgleda da mu pozicija pleja ne gine, mada jos nije kasno...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Odgledao jos jednu utakmicu Zvezdinih juniora, ovog puta protiv Mega Vizure... Zaista nisam siguran sta da mislim o ovim momcima, oni snagom toliko odskacu od konkurencije da je to strasno. Razlika u fizikalijama izmedju Zvezde i svih ostalih ekipa u JLS-u je otprilike ista kao razlika izmedju Amera i svih ostalih ekipa na proslogodisnjem U19 prvenstvu. Stisnu presing preko celog terena, neretko sa nekim poluhaoticnim udvajanjima iz cega otimaju brdo lopti. U skoku potpuno dominantni. Na ulazu razgrcu sve pred sobom.... Pogledam im ruke i listove i definicija njihovih misica vise prilici igracima od 24-25 godina nego igracima koji imaju 15-16-17-18... Prosto ne znam koliko su zaista u mogucnosti da napreduju kada nemaju odgovarajuceg protivnika, ovako jednostavno sve melju na isti sistem... Videcemo na NIJT-u kako ce to izgledati protiv ostalih ekipa, ali ne sumnjam da ce Zvezda osvojiti turnir u Beogradu. Sto se seniorskih karijera tice, bojim se da vise njih pretenduje na uloge Branka Lazica, a manje njih na uloge Bogdanovica, Jokica, Mitrovica....
Korisnikov avatar
By Jomer
citao malo kod bosanaca forume
po njima Todorovic moze da zaigra za nas samo ako mu oni daju ispisnicu neka fora kao igrao je kod njih dal u ligi dal za u16 nisam razumeo, a oni mu nude valjda mesto u 12 i bacaju pricu kako kod nas nikad nece biti u uzem krugu
i i zgleda da se vodi velika borba oko onog Njegossa Sikirasa samo sto i tu tvrde da je njihov
jbg ovi kod nas u savezu sve fini momci jb im se za republiku Srpsku i nase potencijalne reprezentativce
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nisam sto posto siguran, ali mislim da Todorovic nije igrao za reprezentativne mladje kategorije BiH, tako da im ta prica pada u vodu.

Sto se Sikirasa tice njega smo izgleda izgubili.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 354

Страшан је играч Монтеро..А само 22 године.. Стига[…]

Волео бих га у Звезди,али мислим да је ово прави п[…]