- Uto Feb 04, 2014 6:11 pm
, da ne bude na kraju
ili
i na kraju
NAPRED PARTIZAN!!!
Karaburac napisao:Odgledao jos jednu utakmicu Zvezdinih juniora, ovog puta protiv Mega Vizure... Zaista nisam siguran sta da mislim o ovim momcima, oni snagom toliko odskacu od konkurencije da je to strasno. Razlika u fizikalijama izmedju Zvezde i svih ostalih ekipa u JLS-u je otprilike ista kao razlika izmedju Amera i svih ostalih ekipa na proslogodisnjem U19 prvenstvu. Stisnu presing preko celog terena, neretko sa nekim poluhaoticnim udvajanjima iz cega otimaju brdo lopti. U skoku potpuno dominantni. Na ulazu razgrcu sve pred sobom.... Pogledam im ruke i listove i definicija njihovih misica vise prilici igracima od 24-25 godina nego igracima koji imaju 15-16-17-18... Prosto ne znam koliko su zaista u mogucnosti da napreduju kada nemaju odgovarajuceg protivnika, ovako jednostavno sve melju na isti sistem... Videcemo na NIJT-u kako ce to izgledati protiv ostalih ekipa, ali ne sumnjam da ce Zvezda osvojiti turnir u Beogradu. Sto se seniorskih karijera tice, bojim se da vise njih pretenduje na uloge Branka Lazica, a manje njih na uloge Bogdanovica, Jokica, Mitrovica....Mislim da se i "institucija" tu nešto pita
NAPRED PARTIZAN!!!