Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Lepus
Grujo, ja ne znam gdje si ti navikao da pises i sa kim da ulazis u polemiku, ali ovaj forum ima momke koji prate mladje kategorije, koji su gledali utakmice i koji znaju igrace. Ti si se ovdje nalupao za medalju, pa se pitam da li si ikada i gledao ovu djecu?!
Korisnikov avatar
By Lepus
Ako Grujo prizna da i sam igra u Partizanovim juniorima, ili da mu igra brat ili rodjak, onda sve oprastamo. :D
By Crni Gruja
Slažem se da takvog igrača trenutno nema i tu nedostaje Magnevski jer je on taj,i to je najslabije mesto trenutno u odnosu na Zvezdu, ima tu igrača ali treba da uhvate taj pravac i "za sebe i za kolektiv", nadam se da će uspeti ,za skokove se ne slažem i to će se videti na turniru.Nešto se ne bih baš kladio da Voja,uz svo uvažavanje talenta,može baš tako lako da postuje Vanju?Uostalom on ima jednu karakterističnu osobinu,ja ne bih o tome jer nisam dovoljno stručan mada u svojoj laičkoj glavi imam prvu petorku pa neka se Zvezda zanima, ali to je na trenerima oni znaju da rade svoj posao!
By Crni Gruja
Lepus napisao:Grujo, ja ne znam gdje si ti navikao da pises i sa kim da ulazis u polemiku, ali ovaj forum ima momke koji prate mladje kategorije, koji su gledali utakmice i koji znaju igrace. Ti si se ovdje nalupao za medalju, pa se pitam da li si ikada i gledao ovu djecu?!
Objasni mi šta sam se to nalupao? Da gledao sam sve te momke i više nego što ti misliš!Uostralom nema razloga da polemišemo jer ne utičemo na ništa.Videćemo šta će da se dogodi.Pozdrav!
Korisnikov avatar
By Antoine
Grujo,
kada dođeš kod nekog u kuću prvo se predstaviš i pozdraviš, ne napadaš odmah sa vrata ukućane. Pogotovo ne gazdu. Do sada je Karabu bio gazda ove teme, ako misliš da imaš više znanja i bolje informacije od njega, izbori se za poštovanje. Do tada, pripazi na svađalački stil pisanja, niko ti ne zamera na tome što se ne slažeš sa nekim, ali ako želiš da pišeš na ovom forumu izbegavaj izraze tipa očigledno si napržen na Zvezdinu proteinsku napumpanost i slično. Za sada imaš više opomena nego postova.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zvezda lose radi sa tim godistem. Simic je napustio ekipu i otisao u Vizuru tj. Smederevo,a Ivan Daskalovic prestao da trenira kosarku.
By Crni Gruja
Ala ste bre vi ovde neki "svileni"!Izvinjavam se, nisam znao da su ovaj forum ili tema privatni i imaju "gazdu" onda sam ja na pogrešnom mestu :think: .Lične podatke bih zadržao za sebe jer nisam javna ličnost a i totalno nebitna tako da je Crni sasvim dovoljno.Pročitao sam svoje izlaganje i ne vidim da sam bilo koga bilo čime uvredio,baš sam se trudio da budem pristojan i ne govorim o pojedincima za razliku od drugih.Po meni sam samo izneo drugačije mišljenje pa je možda to nekome odskočilo od ustaljenog šablona i ujedno zasmetalo?Stvarno nemam nameru da bilo koga napadam i vređam,još jednom izvinjenj ako je to tako izgledalo :doh: !Uostalom idemo dalje. ;)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Prijatelju ti nisi izneo ni jedno argumentom zasnovano misljenje, samo si ispucao niz parola i tvrdnji nicim potkrepljenih.

Prvo si rekao da je Partizan favorit, kad smo te pitali zasto ti si rekao da ima jako talentovano 97' godiste. Mi te pitamo ko je tu talentovan i po cemu i ti na to ne kazes nista... Kako onda ozbiljno da te shvatimo?

Ovaj forum jeste privatni, ali nije moj i ja nisam gazda. Toine je to rekao u smislu da sam ja uz jos par forumasa (ukljucujuci Lepusa sa kojim si takodje raspravljao) pisao najvise na ovoj temi. Pa me zanima da mi objasnis nekim argumentom u cemu ja to gresim?
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 354

Moraju Dramicanin i Djurovic nekako da ojačaju. I […]

Страшан је играч Монтеро..А само 22 године.. Стига[…]

Волео бих га у Звезди,али мислим да је ово прави п[…]