Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By miki
Karaburac napisao:Miki koliko je visok Pecarski junior? Inace ja sam primer skolskog sporta dao samo kao primer onoga sto je kod nas nemoguce ostvariti. Ima i to svojih mana, ne znaju svi profesori fizickog ni pravila u kosarci, a kamo li da obuce klince, znaci treba svaka skola i trenera da zaposli, a to niko ne zeli... Jbg, mada generalno mislim da je taj sistem zdraviji.
Pecarski je visok sad cini mi se 201-202 cm,ali predvidja se da ce biti visok kao ćale (211 cm) ako ne i vise .
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
miki napisao:
Karaburac napisao:Miki koliko je visok Pecarski junior? Inace ja sam primer skolskog sporta dao samo kao primer onoga sto je kod nas nemoguce ostvariti. Ima i to svojih mana, ne znaju svi profesori fizickog ni pravila u kosarci, a kamo li da obuce klince, znaci treba svaka skola i trenera da zaposli, a to niko ne zeli... Jbg, mada generalno mislim da je taj sistem zdraviji.
Pecarski je visok sad cini mi se 201-202 cm,ali predvidja se da ce biti visok kao ćale (211 cm) ako ne i vise .
U, pa to fino zvuci! Mozda i dobijemo centra. Nadam se da ce da naraste, otac mu je rastao i posle 16-te, sigurno. Ja ga secem sa 16 i tad je bio visok 206 (voleo bih da kazem da sam igrao protiv njega, ali se 40minutno zuljanje klupe ne moze tako nazvati :D )
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ako je mladji Pecarski 2000. godiste (kako sam razumeo Mikija) to znaci da ima nepunih 14 godina, izrasce minimalno jos 5-6 cm, a moguce i punih 10.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Karaburac napisao:Ako je mladji Pecarski 2000. godiste (kako sam razumeo Mikija) to znaci da ima nepunih 14 godina, izrasce minimalno jos 5-6 cm, a moguce i punih 10.
Ma nek' tera do 215, budi malo sire ruke, rodjendan ti je :)
Korisnikov avatar
By miki
Karaburac napisao:Ako je mladji Pecarski 2000. godiste (kako sam razumeo Mikija) to znaci da ima nepunih 14 godina, izrasce minimalno jos 5-6 cm, a moguce i punih 10.
Da 2000. godiste
Korisnikov avatar
By Karaburac
Odlicno je to onda, video sam da igra za kadete, ali da nema preveliku minutazu pa sam se razocarao. Mislio sam da je stariji, ali posto je toliko mladji od konkurencije onda je ovo sto prikazuje jako dobro.

Pretpostavljam da igra centra? Koliko si ga puta gledao? Ima li odraz na caleta?
Korisnikov avatar
By miki
Karaburac napisao:Odlicno je to onda, video sam da igra za kadete, ali da nema preveliku minutazu pa sam se razocarao. Mislio sam da je stariji, ali posto je toliko mladji od konkurencije onda je ovo sto prikazuje jako dobro.

Pretpostavljam da igra centra? Koliko si ga puta gledao? Ima li odraz na caleta?
Gledao sam ga par puta i prijatno me je iznenadio.Lepo je gradjen,nije neki mrsavi dugajlija,ima ga onako,siroka ramena i veliki raspon ruku.Po onome sto sam gledao jako pametno igra ,ume da procita igraca,lepo igra i u odbrani,pomera,zagradjuje...vidi se da razume kosarku.Zna da odigra ledjima,a bogami zna i da sutne i za 2 i za 3,ima meku ruku.Jedino mora da poradi na brzini i eksplozivnosti nekako mi deluje sporo ,ali ima tek 14 godina uz dobar program kakav ima Zemun ne sumnjam da ce jos vise napredovati.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
LESKOVAC - Potpredsednica košarkaškog saveza Srbije Ana Joković, selektor ženske juniorske reprezentacije Srbije Zoran Tir i selektor kadetske reprezentacije Srbije Jovan Gorec posetili su košarkaški klub Actavis Akademiju iz Leskovca.

Ana Joković je pohvalila rad u ovom klubu jer imaju veliki broj dece, čak 150 devojčica trenira košarku. Takmiče se u svim ligama, seniorska - druga liga jug, juniorska, kadetska, pionirska, mlađa pionirska, mini basket. Igraju i kadetsku jadransku regionalnu ligu. U juniorskoj i kadetskoj konkurenciji plasirale su se na finalni turnir prvenstva Srbije.

Dve kadetske reprezentativke Marija Stojanović i Marija Stojiljković odlično su se pokazale na pripremama reprezentacije i na turniru u Turskoj. Selektor kadetske reprezentacije Jovana Gorec je pohvalio ove dve košarkašice i rekao je trenerima u Actavis Akademiji šta je sve još potrebno da ove mlade košarkašice isprave i poboljšaju.

Ana Joković je poklonila sportsku opremu kadetskoj selekciji košarkaškog kluba Actavis Akademije (trenerke, nadmajice, komplet dresovi i šortsevi, šuškavci i lopte). Prošlogodišnje pionirske prvakinje Srbije zahvalile su se potpredsednici saveza Ani Joković na ovom poklonu i obećale da će još bolje trenirati i biti bolje košarkašice.

Mozda je ova akademija ono sto treba Srbiji i ono na cemu su Miki i Karaburac insistirali.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kao uvod u NIJT Zvezda danas u derbiju juniora kao domacin savladala Partizan 88:64 (statistika http://kss-live.com/s1314/jls/box.php?id=79 ). Sutra ce najverovatnije izaci snimak na sajtu KSS pa cu pogledati kako je izgledala utakmica. Ono sto se vidi iz statistike je 14 ukradenih lopti Zvezde pretpostavljam kao uzrok presinga koji sam vec pominjao.
By Park
Spominje se da ce Bender i Zizic igrati za Cedevitu na turniru u Beogradu.Na postojece Mazalin, Lončar i Gašpert to ce biti ekipa koja ce se boriti za prvo mjesto.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 354

Moraju Dramicanin i Djurovic nekako da ojačaju. I […]

Страшан је играч Монтеро..А само 22 године.. Стига[…]

Волео бих га у Звезди,али мислим да је ово прави п[…]