Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pogotovo ako Bender i Zizic budu igrali za Cedevitu, ako ostanu samo sa Mazalinom mislim da Zvezda ostaje favorit. Ipak, sumnjam da ce Bender i Zizic igrati jer do sada nisu prijavljeni u sastav ( http://www.euroleague.net/events/nike-i ... ers#crvena ). Koliko sam mogao da primetim u domacim ekipama jedini ce kao pozajmljen igrac igrati centar Vojvodine Teodor Atanasov za ekipu Zemuna, inace jedan od boljih blokera JLS-a i verovatno najzapazeniji igrac veoma slabe Vojvodine.
Korisnikov avatar
By miki
Karaburac napisao:Pogotovo ako Bender i Zizic budu igrali za Cedevitu, ako ostanu samo sa Mazalinom mislim da Zvezda ostaje favorit. Ipak, sumnjam da ce Bender i Zizic igrati jer do sada nisu prijavljeni u sastav ( http://www.euroleague.net/events/nike-i ... ers#crvena ). Koliko sam mogao da primetim u domacim ekipama jedini ce kao pozajmljen igrac igrati centar Vojvodine Teodor Atanasov za ekipu Zemuna, inace jedan od boljih blokera JLS-a i verovatno najzapazeniji igrac veoma slabe Vojvodine.
Ni ja isto ne verujem da ce Bender i Zizic igrati,msm da ne mogu naknadno da se prijavljuju igraci.A sto se tice nasih ekipa ,Zvezdu je pojacao Nemanja Djorovic iz SKK Zvezdare.Igra pleja/beka jako zanimljiv igrac,snazan sa solidnim predispozicijama i jako dobrim sutem.Mega i Partizan nisu nikoga pozajmili,a Zemun je pored Atanasova iz Vose pozajmio Luku Radovica (kr.centar/krilo) i Ivana Gavrilovica (centar/kr.centar) iz Borca i Marka Dangubica za koga stvarno ne znam odakle je dosao.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Hvala za informacije. Djorovic je verovatno doveden zbog odlaska Simica cime se stvorila rupa na toj poziciji. Khm, koliko li je pametno Zemunu da igra sa cak 4 pozajmljena igraca? Nece li im to pokvariti koheziju ekipe? Koliko vidim pojacali su se pod kosem jer su ubedljivo najniza ekipa od svih nasih, pa su zato pribegli tim resenjima. Inace mislim da ce Pecarski biti najmladji igrac na svim NIJT-ovima ikada ukoliko udje u igru sa 14 godina i desetak dana. Ne secam se zaista da je neko igrao sa 4 godine starijim momcima.
Korisnikov avatar
By miki
E da zaboravio sam da kazem da je Mega pozajmila Nikolu Pavlovica (kr.centar) iz Vrsca i pre par nedelja su doveli Matiju Popovica '96 (krilo) koji je ponikao u Mladosti iz Cacka.Igrac velikog potencijala,sjajne predispozicije,dobar u skoku ali ima jos dosta prostora za napredak.
Ocekivao sam da ce se Zemun pojacati ali nisam ocekivao da to budu cak 4 igraca.Njima su vecina igraca u JJL '95 godiste,a u JKL '97.Ocigledno da nemaju dovoljno poverenja u svoje igrace, dok ih sa druge strane razumem,ovo im je prvo veliko takmicenje na ovakvom nivou i hoce da ostave sto bolji utisak.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nikolu Pavlovica sam video u sastavu, ali nisam znao da je to taj momak iz Vrsca. Iskreno decko me i nije nesto impresionirao, ali mozda sam previse strog. Misljenja sam da se Mega nece proslaviti na ovom turniru i da joj tek predstoji beridba talenata po Srbiji. Za Matiju Popovica sam cuo lepe stvari, ali ga nikada nisam gledao.

Za Zemun je ocigledno, njima su svi visoki igraci u JJL-u 95' Milin, Orlic i valjda Scekic (mislim da se tako preziva onaj visoki, krupni, kratko osisani, pomalo nezgrapni rezrvni centar?). Ipak me cudi da su bas 4 igraca doveli, mislim da je previse.

Kakvo ti je misljenje o Mladosti iz Cacka kao fabrici igraca? Znam da su neki forumasi bili skepticni prema njima, ali ja mislim da rade dosta dobar posao sobzirom na relativno usku bazu koju imaju.
Korisnikov avatar
By miki
O Mladosti iz Cacka samo reci hvale.Koliko su samo talentovanih i perspektivnih igraca izbacili (Gujanicic,Avramovic,M.Jankovic,Tresac..).Imaju stvarno jedan od najboljih programa za razvoj mladih igraca u Srbiji.Vecina tih mladih igraca im cini okosnicu prvog tima koji igra u II ligi Srbije bez obzira sto je II liga retko koji klub moze time da se pohvali.Kad su talenti u pitanju oni su nepresusiv izvor i sad imaju jako perspektivan trio (Rakicevic,Kocovic,Ilic) o kojima sam vec pisao.

Ovaj Covic samo gleda kako ce da uzme pare.Taman sam se prijatno iznenadio kad sam video naslov "Zvezda obezbedila internet prenose juniorskog turnira Evrolige" kad ono gle ti cuda PLACA SE. :? :x Mislim da je 400 rsd po tekmi. http://www.zvezdatv.rs/
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Hvala za informacije. Djorovic je verovatno doveden zbog odlaska Simica cime se stvorila rupa na toj poziciji. Khm, koliko li je pametno Zemunu da igra sa cak 4 pozajmljena igraca? Nece li im to pokvariti koheziju ekipe? Koliko vidim pojacali su se pod kosem jer su ubedljivo najniza ekipa od svih nasih, pa su zato pribegli tim resenjima. Inace mislim da ce Pecarski biti najmladji igrac na svim NIJT-ovima ikada ukoliko udje u igru sa 14 godina i desetak dana. Ne secam se zaista da je neko igrao sa 4 godine starijim momcima.
Stefan Simic ce igrati juniorski turnir Evrolige za Zvezdu.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 354

Moraju Dramicanin i Djurovic nekako da ojačaju. I […]

Страшан је играч Монтеро..А само 22 године.. Стига[…]

Волео бих га у Звезди,али мислим да је ово прави п[…]