Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By Bojdo
Neki izvori mi vele da je Danilovic izgleda dosegao barefoot visinu od oko 195, što je odlicna vijest ako se ispostavi kao tačna, ko zna, možda ce jos rasti.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Danilović mi je veoma zanimljiv, jer je dominirao prošle godine na smek, tehniku i na jako lep šut.
Delovao mi je da ima dosta prostora za fizički napredak, bilo bi super kada bi i rast bio deo toga.
Ja se samo nadam da mu to neće promeniti dribling i mehaniku šuta.

Inače, ovogodišnja kadetska liga baš zanimljiva. Čačak 94 startovao sa 0 od 3 što mi je bio baš šok. Inače najzanimljivije mečeve igra Kragujevac koji je dobio sva tri meča sa ukupnom koš razlikom +4 :D :D :D :D :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Sutra startuje ABA u19. Proslle godine je bilo prilicno zanimljivo. Svi domaci timovi sem Partizana (bez Dimitrijevica i Bosnjakovica) su igrali sa svojim najjacim sastavima, tj skinuli su i svoje prvotimce koji su imali pravo igranja. Neki su se i pojacali pozajmicama (Zvezda i FMP) za tu priliku.

Mega je izgledala kao kaznena ekspedicija sa svojim prvotimcima, momcima iz OKK i najboljim juniorima.

Videcemo kako ce to izgledati ove godine, prosle je bilo zanimljivo.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Gledao sam jednu utakmicu Trijumfa ove sezone. Svaki napad je isao na njega, a on je skoro svaki put forsirao u reket. Voleo bih da sam video vise suta od momka sa spoljnih pozicija, a i ono standardno pitanje kako bi to izgledalo da nije alfa i omega ekipe. Praticemo svakako.
By Bojdo
Danas pocije, bice zanimljivo vidjeti okrsaj U16 i U15 Srbije. Mislim da im mogu fizicki parirati. Rusi su mi nepoznanica.

Slika
By Bojdo
Bice streamovi na youtube kanalu Košarkaškog saveza Republike Srpske:

Zasad nemam sastave, ako ih dobijem, postavicu tokom dana.
  • 1
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349
  • 354
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]