Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By Crni Gruja
Karaburac napisao:Odgledao jos jednu utakmicu Zvezdinih juniora, ovog puta protiv Mega Vizure... Zaista nisam siguran sta da mislim o ovim momcima, oni snagom toliko odskacu od konkurencije da je to strasno. Razlika u fizikalijama izmedju Zvezde i svih ostalih ekipa u JLS-u je otprilike ista kao razlika izmedju Amera i svih ostalih ekipa na proslogodisnjem U19 prvenstvu. Stisnu presing preko celog terena, neretko sa nekim poluhaoticnim udvajanjima iz cega otimaju brdo lopti. U skoku potpuno dominantni. Na ulazu razgrcu sve pred sobom.... Pogledam im ruke i listove i definicija njihovih misica vise prilici igracima od 24-25 godina nego igracima koji imaju 15-16-17-18... Prosto ne znam koliko su zaista u mogucnosti da napreduju kada nemaju odgovarajuceg protivnika, ovako jednostavno sve melju na isti sistem... Videcemo na NIJT-u kako ce to izgledati protiv ostalih ekipa, ali ne sumnjam da ce Zvezda osvojiti turnir u Beogradu. Sto se seniorskih karijera tice, bojim se da vise njih pretenduje na uloge Branka Lazica, a manje njih na uloge Bogdanovica, Jokica, Mitrovica....
Mislim da se i "institucija" tu nešto pita :tools-hammerdrill:, da ne bude na kraju :confusion-helpsos: ili :angry-extinguishflame: i na kraju :crying-yellow:
NAPRED PARTIZAN!!!
Korisnikov avatar
By Antoine
Crni Gruja napisao:
Karaburac napisao:Odgledao jos jednu utakmicu Zvezdinih juniora, ovog puta protiv Mega Vizure... Zaista nisam siguran sta da mislim o ovim momcima, oni snagom toliko odskacu od konkurencije da je to strasno. Razlika u fizikalijama izmedju Zvezde i svih ostalih ekipa u JLS-u je otprilike ista kao razlika izmedju Amera i svih ostalih ekipa na proslogodisnjem U19 prvenstvu. Stisnu presing preko celog terena, neretko sa nekim poluhaoticnim udvajanjima iz cega otimaju brdo lopti. U skoku potpuno dominantni. Na ulazu razgrcu sve pred sobom.... Pogledam im ruke i listove i definicija njihovih misica vise prilici igracima od 24-25 godina nego igracima koji imaju 15-16-17-18... Prosto ne znam koliko su zaista u mogucnosti da napreduju kada nemaju odgovarajuceg protivnika, ovako jednostavno sve melju na isti sistem... Videcemo na NIJT-u kako ce to izgledati protiv ostalih ekipa, ali ne sumnjam da ce Zvezda osvojiti turnir u Beogradu. Sto se seniorskih karijera tice, bojim se da vise njih pretenduje na uloge Branka Lazica, a manje njih na uloge Bogdanovica, Jokica, Mitrovica....
Mislim da se i "institucija" tu nešto pita :tools-hammerdrill:, da ne bude na kraju :confusion-helpsos: ili :angry-extinguishflame: i na kraju :crying-yellow:
NAPRED PARTIZAN!!!
Prozivke najbolje da ostaviš po strani ili prebaciš na navijačku temu, na ovom forumu se time ne bavimo. Pozdrav i dobrodošao.
By Crni Gruja
Ovo nije nikakva prozivka samo sam hteo da na šaljiv, slikovit način kažem ,da ne sumnjam da će Partizan osvojiti NIJT turnir u Beogradu!
NAPRED PARTIZAN!!!
Korisnikov avatar
By Lepus
Crni Grujo, objasni, molim te, po cemu ti vidis da ce Partizan osvojiti NIJT turnir u Beogradu? Sta to ima juniorski tim Partizana da bi bio iole smatran za favorita?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Juniorski tim Partizana se dosta oslanja na Necu Djordjevica i Babovica koji su 95' i nece moci da igraju na NIJT-u posto je on za igrace 96' i mladje. Zvezda je apsolutni favorit na turniru, sve osim njenog osvajanja ce biti odgromno iznenadjenje. Prosle godine su pobedjivali u proseku sa 35 razlike, a ove godine su jos dominantniji.
By Crni Gruja
Lično ja ne vidim neku toliku dominaciju Zvezde i šta to ona ima što Partizan nema!Tačno je da se oslanjao na ove igrače ali i pored njihovog kvaliteta ništa nije uradio prošle godine gde čak nije ni igrao sa Zvezdom,dok je pre dve godine bilo samo jedan razlike!Tako da mislim da ni ove godine neće biti neke dominacije jer partizan iako kratak sa 96 ima puno kvalitetnih igrača 97 koji po meni apsolutno mogu da pariraju Zvezdi jer se fizička dominacija iz prethodnih godina istopila a tehnički kvalitet je sličan!Očekujem dobru utakmicu ako do nje uopšte i dođe jer se pitaju i ostali a lopta je okrugla i nikada se ne zna kako će da krene!
Korisnikov avatar
By Karaburac
Crni Gruja napisao:Lično ja ne vidim neku toliku dominaciju Zvezde i šta to ona ima što Partizan nema!Tačno je da se oslanjao na ove igrače ali i pored njihovog kvaliteta ništa nije uradio prošle godine gde čak nije ni igrao sa Zvezdom,dok je pre dve godine bilo samo jedan razlike!Tako da mislim da ni ove godine neće biti neke dominacije jer partizan iako kratak sa 96 ima puno kvalitetnih igrača 97 koji po meni apsolutno mogu da pariraju Zvezdi jer se fizička dominacija iz prethodnih godina istopila a tehnički kvalitet je sličan!Očekujem dobru utakmicu ako do nje uopšte i dođe jer se pitaju i ostali a lopta je okrugla i nikada se ne zna kako će da krene!

Cek, cek druze o cemu ti to govoris? Prvo kazes da ne vidis 'neku toliku dominaciju Zvezde, ja te prvo pitam da li si ti gledao te momke? Drugo kazes da se Partizan prosle godine oslanjao na Babovica i Djordjevica i nije uradio nista i to jos govoris u nekom stilu kao da to pozitivno utice na nase sadasnje sanse :? Znas li da su prosle godine osim Djordjevica i Babovica za Partizan igrali jos i Jugovic, Pusica i Magdevski i da smo opet ostavili sasvim prosecan utisak, a nikako nesto narocito dobar? U sezoni pre te su za Partizan igrali Nikola Radicevic, Mladen Djordjevic, Andric, Nikola Jovanovic itd, a ne treba smetnuti sa uma da je Zvezda tada nastupala sa igracima koji su bili godinu dana mladji od nasih. Dakle i prosle i pretprosle smo imali znatno ozbiljnije timove i fizicki mnogo pripremljenije, pa nismo uzeli.

Partizan nema puno kvalitetnih igraca 97', ko je izrazito kvalitetan osim Marinkovica? Pa Glisic koji je 98' je jedan od najbitnijih igraca juniorskog tima, a tog Glisica su na primer Davidovac i Apic rastavili na sastavne delove u duelu. Da se razumemo to je i normalno jer su 3 godine stariji, ali ta ista dvojica protiv Zvezde nisu uspeli da prdnu jer nisu ni dobili loptu jer njihovi bekovi nisu ni mogli da je prevedu...

Pricas o topljenju fizicke dominacije? O cemu ti to druze? Pa razlika u fizickoj dominaciji je veca nego ikad.
By Crni Gruja
Svako ima pravo na svoje viđenje stvari,očigledno si napržen na Zvezdinu proteinsku napumpanost,moje mišljenje o igračima pojedinačno ne bih iznosio mada si i tu u velikoj zabludi, ima ko to stručniji da vidi i veruj mi da Zvezdaši nisu toliko ravnodušni kao što ti misliš jer se greške iz kadetske i juniorske lige neće ponoviti. Nažalost moram se složiti sa tobom da je Zvezda favorit jer je veća energija,rad i pritisak uložen u više igrača u timu,drugo većina ih je 96 ,mada po meni sledeće godine kada bude noseće to po tebi netalentovano 97 (po meni generacija koja će doneti olimpijsko zlato) Zvezda nema potrebe da se maltretira i džabe dođe na turnir,nikad ne treba potceniti "instituciju" i momke koji tamo treniraju!Uostalom videćemo,nadam se da će momci pružiti dobru partiju,te zadovoljiti gledaoce ipak je to još samo igra ,profesionalne vode su za većinu još daleko!Na kraju ko zna lopta je okrugla.
By Crni Gruja
Da zaboravio sam za Magdevskog si u pravu da je on tu Partizan bez premca,lagano,ovako šta bude i da dođi da gledaš možda se iznenadiš! :o, :clap:
Poslednja izmena od Crni Gruja u Sre Feb 05, 2014 1:49 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Druze nekako mi deluje da mi bacas floskule, a ne dajes mi odgovore na pitanja. Ajde kazi mi jos 3 igraca iz 97' godista osim Vanje Marinkovica za koje smatras da su igraci koji prave razliku?

Drugo, ja nisam naprzen na Zvezdinu proteinsku napumpanost. Da si lepo procitao ono sto sam pisao video bi da sam rekao da seniorska buducnost vecine Zvezdinih igraca vise nalikuje da lici na Branka Lazica nego na nekog igraca oko kojeg se formira tim. Ono sto nisam siguran da ti razumes jeste da u ovim mladim godinama ta razlika u fizickoj snazi dovodi do toga da Zvezda prakticno celo utakmicu moze da pritiska protivnicke bekove preko celog terena i da tako tera protivnike da gube lopte iz cega lagano poentiraju iz kontri. Ne govorim ja o ne znam kakvom njihovom talentu i umesnosti sa loptom, ali fizickom spremnoscu lome protivnike, a mladim igracima je veoma tesko da se adaptiraju na takav presing jer nemaju ni snage ni iskustva za to. Vrlo je malo igraca kakav je Miljenovic koji iako fizicki inferioran moze da napravi protivnickog igraca potpunom budalom i da organizuje napad bez problema. Partizan takvog igraca trenutno nema.

EDIT: Da ne pominjem dominaciju u skoku i mogucnost bekova (Stojanovic pre svega) da postuje protivnicke bekove. To su stvari sa kojima se neiskusni igraci jako tesko nose.

EDIT2: Ne potcenjujem ja momke koji igraju za Partizan, vec ih ti nerealno hvalis bez da i jedno jedino ime spomenes. Iz Partizanove skole u poslednjih 5 godina ni jedan igrac nije izasao da je napravio iole zapazenu karijeru, tako da ni tu ne znam na cemu temeljis svoj entuzijazam.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 354

Moraju Dramicanin i Djurovic nekako da ojačaju. I […]

Страшан је играч Монтеро..А само 22 године.. Стига[…]

Волео бих га у Звезди,али мислим да је ово прави п[…]