- Sre Feb 05, 2014 11:28 pm
Ne mogu da verujem da je Daskalović (kad si ga već pomenuo) prestao sa košarkom
,čudno da on nije mogao negde da igra? Mislim da će tu biti još takvih slučajeva jer je sadašnja Zvezda dobila sindrom Partizana vezano za mlađe kategorije,a to je imperativ rezultata seniorske ekipe i tokovi većeg novca vezano za igrače što uključuje gomilu stranaca u konkurenciju. Sve to to saužava ionako usko sito za prolaženje iz mlađih kategorija u seniorsku, još kada uzmemo one što moraju da bi se vratilo uloženo dođemo do tog problema!To je moje mišljenje,baš sam se iznenadio za Daskalovića,znaš li nešto više o razlogu za to!
MILOS OBILIC napisao:Zvezda lose radi sa tim godistem. Simic je napustio ekipu i otisao u Vizuru tj. Smederevo,a Ivan Daskalovic prestao da trenira kosarku.Pa FMP ne radi loše,nikada nije radio loše, mada je po meni isuviše rano bačen akcenat na tu fizičku snagu,jeste da je to trend novije košarke ali pitanje je koliko je to dobro?Dečaci sa 14,15,16 godina izgledaju ko ljudi a i kakvo je stanje tog organizma i njegove potrošnje za kasnije(Musli)?Sa druge strane pojavi se jedan žgoljavi Kinsi i svi se pitaju kako on uopšte igra košarku,ali on igra i to bez ikakvih problema.Izvinjavam se odlutah!
Ne mogu da verujem da je Daskalović (kad si ga već pomenuo) prestao sa košarkom

- By Bojdo