Sta se dogadja sa Stefanom Markovicem, mizerna minutaza?
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Na celom svetu samo Crvena Zvezda!
horog napisao:Ankara - Sassari 104:75, Ankara obezbedila prolaz.Golubovi nije nas nego Crnogorski reprezentativac.
Odlične igre naših:
Golubović Vladimir 28 poena, 17 skokova uz index 51
Plisnić 22 poena
Rašić 8 poena
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
sRCE i kOHEZIJA nad parama i individualizmom __ UVEK
2014: Maccabi Tel Aviv; Atletico Madrid
Srbija: Kad te ne j*bu samo živi, već te i mrtvi j*bu.
Srbija: Zemlja vidovitog Dragana, spasitelja košarke.
To worry is to dream in the wrong
direction.
Salvatore Guliano napisao:I sta je bilo na kraju ?Probudio se
Послато са GT-S7560 уз помоћ Тапатока
direction.
kontrabas napisao:Na kraju je odlučio premor igrača Valensije, kod koje mahom zbog povreda, mahom zbog loše selekcije jedna petorka mora da iznese veliki teret u obliku minutaže. Sudije su do kraja sudile jednostrano, ja sam se zbog toga strašno živcirao, ali Uniks je ima dovoljan kvalitet da izvoji pobedu. Valensija je žnačila samo pobeda sa više od 7 razlike. Samo u tom slučaju bi obezbedili prvo mesto u grupi. Pobeda sa manjom razlikom ili poraz nije im menjao ništa. Tako da im je pri kraju nestalo motiva. Trenerski štab se na samom kraju odlučio da traži produžetke a ne minimalnu pobedu, pa me interesuje da li bi im pobeda sa više od plus 7 u produžecima nešto značila ili bi se u slučaju igranja produžetka ipak uzela razlika (0) iz regularnog dela? Jel zna to neko?mislim da bi vazila pobeda u produzetku sa 7+
Taman ide repriza, ako se nekom gleda.
Salvatore Guliano napisao:Bio je tako neupadljiv da uopšte nije štrčao sa klupe.kontrabas napisao:Na kraju je odlučio premor igrača Valensije, kod koje mahom zbog povreda, mahom zbog loše selekcije jedna petorka mora da iznese veliki teret u obliku minutaže. Sudije su do kraja sudile jednostrano, ja sam se zbog toga strašno živcirao, ali Uniks je ima dovoljan kvalitet da izvoji pobedu. Valensija je žnačila samo pobeda sa više od 7 razlike. Samo u tom slučaju bi obezbedili prvo mesto u grupi. Pobeda sa manjom razlikom ili poraz nije im menjao ništa. Tako da im je pri kraju nestalo motiva. Trenerski štab se na samom kraju odlučio da traži produžetke a ne minimalnu pobedu, pa me interesuje da li bi im pobeda sa više od plus 7 u produžecima nešto značila ili bi se u slučaju igranja produžetka ipak uzela razlika (0) iz regularnog dela? Jel zna to neko?mislim da bi vazila pobeda u produzetku sa 7+
Taman ide repriza, ako se nekom gleda.
kako se uklopio Lavrinovic?
direction.
Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]