Evo zavrseno je jos par utakmica.
Konstantin dobio Vojvodinu u Nisu 79-76 posle produzetka

. Nisam zeleo da prejudiciram, ali zaista Nislije sjajno igraju na domacem parketu. Veliko bravo i za Gudzica koji je imao 25 poena i 12 skokova za indeks 34. Jedva cekam da sajt izbaci snimak pa da pogledam kako je to izgledalo. Utisak vise mi je cinjenica da su pobedili i pored toga sto im je najbolji igrac Despotovic odigrao slabo.
Metalac opet kiksnuo, ovog puta u Kraljevu kojem je otisao Mijajlovic. Slogu predvodio Marko Popovic sa 23 poena i 14 asistencija za indeks 34. Ono sto me takodje raduje je dobra partija malog Marelje koji je imao 14 poena uz 13 skokova za indeks 21. Sto se Metalca tice Zivanovic odigrao najslabiji mec ove sezone, indeks -8, sut iz igre 0 od 6 uz 5 napravljenih licnih greski za 11 minuta na parketu. To cu isto morati da pogledam, bas me zanima kako je uspeo. Balmazovic se izgleda naljutio sto sam rekao da nije zasluzio poziv za reprezentaciju nase lige protiv reprezentacije RS jer je opet odigrao odlicno, mozda sam pogresio sto se njega tice.
Sloboda je opet odbranila Veliki Park i tako je i dalje neporazena pred domacom publikom. Borac je nastupao bez Pantica, ali se dobro drzao. Na kraju najbolju partiju za Slobodu pruzio Jevtovic koji igra zaista dobro ove sezone. Bogdan Obrenovic napokon vezao par dobrih partija. Inace i Sloboda je bila oslabljena na centru jer im nije igrao Slavko Stefanovic zbog povrede, ali to je sigurno manji hendikep nego odlazak Pantica iz Borca.
Inace zaboravih da kazem posto to sada postaje evidentno, dolaskom Miskovica u Megu Cakic je definitivno ispao iz sastava. Do duse, moguce da mu je zalizani nasao angazman pa je zbog toga doveo Miskovica da igra na poziciji rezervnog centra. Ovim se otvorio malo vise prostor i Bojicu kao rezervnoj cetvorci, sto on za sada koristi, jer mu je Cakic krao minute.
I kad ne budes prvi ti...