Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ljudi moji ja mislio Vrsac nestao iz kosarkaskog sveta,a on ustvari samo promenio ime. Vidim da Aljosa Mitrovic igra u Vrscu,a bas sam se pitao sta je sa njim.
Najjaci je covek iza klupe Vrsca koji stalno drzi rasiren sal,tako je radio dok su se zvali Hemofarm :D
Korisnikov avatar
By Gale
Uspeo sam nešto malo da odgledam Megu- Vršac, ali baš malo.
To mi je bilo dovoljno da steknem utisak da je KLS miljama daleko od ABA. Sve mi je nekako delovalo fizički usporeno, mada - možda baš zato- lepo za gledanje.
Nemam pojma kakav je generalni plasman Mege, ali ako je dobar, čini mi se da Bobi Marjanović ima prilične zasluge za to : Juče je izgledao kao jedan ogroman nerešiv problem za Vršac (u trenucima koje sam video), iz prosto fizičkih razloga. Mislim da bi već u ABA okvirima bio neslavno spor i izlupan brutalnim faulovima, koji su ovde, nekako, falili.

Micić - prvi put sam ga video nakon povrede, zaista deluje "zapuštenije" nego ranije. Dug je put pred njim, u najboljem slučaju.
Dangubić nije sijao, ali video sam par lepih driblinga, a i jednu trojku ( kod Dangubića je to presudno, bar što se mene tiče : U nekom polufinalu, ili finalu reprezentacije pre neku godinu, šutirao je 0-10 za tri, i tu sam završio što se polaganja nade u njega tiče, uprkos tehnici - pa sam se datoj trici obradovao kao da sam mu majka. Nadam se da se ta situacija sa šutem popravlja kod njega).

Eto, par letimičnih utisaka.
Korisnikov avatar
By Peja
@karaburac, znam za tu povredu, zato i pitam ima li sanse da se vrati na pravi put i da postane pravi as, ili je ta povreda toliko uticala da ce ostati veciti talenat.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Peja

A ko to moze da zna? Najbitnije je da se on fizicki vrati na staro... Nisam neki ekspert za te povrede, ali po mom misljenju ako si pauzirao 9 meseci, treba ti barem 9 meseci da se vratis na prethodni nivo... Tako da mislim da cemo tek pocetkom sledece sezone moci da donesemo sud sta ce biti sa Vasom. Ipak je on igrac koji je dosta zavisio od fizicke spreme, bez nje se mnogo vise muci.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Evo zavrseno je jos par utakmica.
Konstantin dobio Vojvodinu u Nisu 79-76 posle produzetka :clap: . Nisam zeleo da prejudiciram, ali zaista Nislije sjajno igraju na domacem parketu. Veliko bravo i za Gudzica koji je imao 25 poena i 12 skokova za indeks 34. Jedva cekam da sajt izbaci snimak pa da pogledam kako je to izgledalo. Utisak vise mi je cinjenica da su pobedili i pored toga sto im je najbolji igrac Despotovic odigrao slabo.
Metalac opet kiksnuo, ovog puta u Kraljevu kojem je otisao Mijajlovic. Slogu predvodio Marko Popovic sa 23 poena i 14 asistencija za indeks 34. Ono sto me takodje raduje je dobra partija malog Marelje koji je imao 14 poena uz 13 skokova za indeks 21. Sto se Metalca tice Zivanovic odigrao najslabiji mec ove sezone, indeks -8, sut iz igre 0 od 6 uz 5 napravljenih licnih greski za 11 minuta na parketu. To cu isto morati da pogledam, bas me zanima kako je uspeo. Balmazovic se izgleda naljutio sto sam rekao da nije zasluzio poziv za reprezentaciju nase lige protiv reprezentacije RS jer je opet odigrao odlicno, mozda sam pogresio sto se njega tice.
Sloboda je opet odbranila Veliki Park i tako je i dalje neporazena pred domacom publikom. Borac je nastupao bez Pantica, ali se dobro drzao. Na kraju najbolju partiju za Slobodu pruzio Jevtovic koji igra zaista dobro ove sezone. Bogdan Obrenovic napokon vezao par dobrih partija. Inace i Sloboda je bila oslabljena na centru jer im nije igrao Slavko Stefanovic zbog povrede, ali to je sigurno manji hendikep nego odlazak Pantica iz Borca.
Inace zaboravih da kazem posto to sada postaje evidentno, dolaskom Miskovica u Megu Cakic je definitivno ispao iz sastava. Do duse, moguce da mu je zalizani nasao angazman pa je zbog toga doveo Miskovica da igra na poziciji rezervnog centra. Ovim se otvorio malo vise prostor i Bojicu kao rezervnoj cetvorci, sto on za sada koristi, jer mu je Cakic krao minute.
By hazarder
Igrao sam basket sa tim klincem. On je generacija 1990., bili su prvaci Srbije, ali mislim da nijedan nije postao ekstra klasa. Licno su mi pricali klinci o robovlasnickom cokijevom sistemu. Mali Gudza je kidao ligamente kolena, ne pratim uopste kosarku dole, jer su mi je ogadili klanovi sto krstenog igraca ne mogu da naprave, a drze monopol i prave fine pare, tako da ne znam sta je sa tim deckom. Imao je stvarno strasne fizikalije i dobro je bio tehnicki potkovan.
Korisnikov avatar
By kostakurta
Kratak izveštaj iz Smedereva. :)
Lagana pobeda protiv lošeg Tamiša 71:62. Raspucao se Šibalić (27 poena), ispostavilo se da uopšte nije loše pojačanje (nadam se da neće da me demantuje u nastavku sezone ;) ). Dimitrijević odigrao najbolju utakmicu od kad je došao.
Inače, najvažnija vest je da se vratio Vojin Svilar (nije imao pravo da igra protiv Tamiša, ali valjda ima od sledećeg kola), tako da ovaj tim već počinje da liči na nešto, očekujem napredak u narednim utakmicama. Slede Vojvodina u Novom Sadu, pa Mega u Smederevu. Laganica. :D
Korisnikov avatar
By Nookie
Jaramaz slobodan igrac....ocekujem povratak u megu...
Korisnikov avatar
By BogdanB
Da vas pitam nesto,sad vidim da se Jagodina takmici ovde,kako to,odakle njima kosarkaski klub? Palma umesao prste? Jeste 100%,nego da cujem vas koji vise pratite.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
I ja sam pogledao utakmicu Vizura i Vrsca i moram da primetim da je prvo sto mi zapada za oci jako losa fizika nasih mladih krila i krilnih centara.Lukovic je premrsav i valjalo bi ga prevaciti na trojku jer zna sa loptom u suprtonom evo novog Djekica.Bojic takodje nema kilograma za krilnog centra.Miskovic ima snage,ali nema druge stvari.
Micic je odigrao dobro,a Dangubic jako lose.Meni se svideo Avramovic.Ranije je igrao za Borac iz Cacka pa mozda dobijemo dobrog sutera u buducnosti.Ali moraju i jedan i drugi i treci dosta da rade.
Bez kombo beka,krila,Lukovica na krilu i centra,i krilnog centra oni nema sta da traze na jadranu.Fali im 4 ozbiljna igraca.

Marjanovic je isti kao i uvek dominira samo visinom,jer sve ekipe nemaju centra i ko god da je visok 205 cm i ima preko 105 kila on ide na centra,a u stvari je krilni centar.Zato se Marjanovic izivljava.Kao sredjnoskolac protiv osmogodisnjaka.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]