Teme o ostalim sportovima
By flameni
Slika
Korisnikov avatar
By Nookie
Citam poslednjih nekoliko strana i niko da pomene sto je RG3 sjebo ligamente,ponovo...doktori predvidjaju povratak u sledecoj sezoni,al tesko da ce biti na pocetku. Bas steta,potpuno je oziveo fransizu Redskinsa...a i kad se vrati,pitanje je kako ce se kretati i dal ce izgubiti na brzini...
By flameni
Nookie napisao:Citam poslednjih nekoliko strana i niko da pomene sto je RG3 sjebo ligamente,ponovo...doktori predvidjaju povratak u sledecoj sezoni,al tesko da ce biti na pocetku. Bas steta,potpuno je oziveo fransizu Redskinsa...a i kad se vrati,pitanje je kako ce se kretati i dal ce izgubiti na brzini...
Verovatno nisam dovoljno strucan, ali meni bar licno deluje da je preterano nahvaljen zbog odlicnog starta sezone i da je to stvar koja mu je mnogo otezala nastavak sezone...
Zivi bili pa videli, ali ja od Redskinsa ne ocekujem ama bas nista sledece sezone, osim ukoliko ne naprave neke spektakularne promene u rosteru.
By sasa 076
Nema sumnje da se radi o dobrom kvoterbeku naravno ostaje pitanje kako ce se posle ove teske povrede vratiti, slazem se da je mozda i preko mere hvaljen ako cemo posteno pa i doprinos QB Indijanapolisa Laka je ista ako ne i veca svom timu pa njega ni izbliza tako ameri nisu hvalili ove godine a isto vazi i za QB Sijetla Vilsona isto tako koji ima dobru sezonu, isto tako i za predstojeci draft mnogi tipuju da ce G.Smit kao QB biti prvi pik, mene interesuje de ce da zavrsi RB Viskonsina M.BOL covek je postavio nove rekorde u C.F svih vremena po broju istrcanih tacdauna a mislim i za broj istrcanih jardi mnogo opak igrac ia tu jos nekoliko interesantnih igraca
Korisnikov avatar
By Antoine
Falcons - Seahawks
Napad vs odbrana. Falconsi igraju jednu od najboljih sezona u istoriji franšize, Matt Ryan najbolju u karijeri. Cele sezone drže konstantno dobru formu i u ovaj meč ulaze odmorni, što nije zanemarljivo imajući u vidu da će Seattle morati po drugi put za sedam dana da prevali čitavu Ameriku i odigra još jedan do or die meč. Međutim, Seahawksi dolaze u Atlantu u odličnoj formi i raspoloženju. Biće ovo vrlo neizvestan meč. Sve će zavisiti od duela napada pasom Falconsa i odbrane od pasa Seahawksa. Teško je reći ko je bolji, Ryan odlično baca ove sezone, White, Jones i Gonzalez odlično hvataju. Sa druge strane ih čeka možda i najbolji secondary u ligi. Uz to, i defanzivna linija sa linebeckerima će jurišati na Ryana čitav meč. Ukoliko niko ne odskoči u ovom duelu, odnosno odbrana Falconsa neutrališe pas igru Falconsa, Seattle je u ogromnoj prednosti zahvaljujući jednom čoveku. Marshawnu Lynchu. Mislim da će odbrana Falconsa imati ogromnih problema sa trčanjem Seattle-a i očekujem da Seahawksi to maksimalno iskoriste.

Broncos - Ravens
Deda Manning je u potpunosti okupio tim Broncosa oko sebe. Uz odlične hvatače Thomasa i Deckera i Peytonovu lucidnost u igri pasom i trčanje odlično funkcioniše za Denver. Pre manje od mesec dana su dobili lagano sutrašnjeg protivnika 34-17. Međutim, to nije bio plejof. I, tad je Baltimor igrao bez pola defanzivnog tima (Ray Lewis, Bernard Pollard, Dannelle Ellerbe, Marshal Yanda). Obe ekipe imaju izuzetno jaku odbranu koju predvode dva harizmatična igrača, Von Miller i Ray Lewis. I jedni i drugi imaju dobar pass rush i kvoterbekovima neće biti lako. Meč će dobiti onaj tim koji bolje neutrališe protivničkog qb-a, s tim što će Baltimoru u startu to biti teže zbog Menningovih kvaliteta. Flaco i Boldvin su odlično funkcionisali prošle nedelje i Champ Bailey će imati ključan zadatak da zaustavi najboljeg hvatača Ravensa. Veliku prednost Ravensi imaju u trkaču Ray Rice-u koji bi mogao da bude tas na vagi koji će pomeriti jezičak na stranu Baltimora. U situaciji u kojoj oba rivala igraju odličan pass rush i u stanju su da umanje značaj qb-a, odlučujući faktor može biti kvalitet running beka. Tu su Ravensi u prednosti. Nadam se da ovo neće biti poslednji meč velikog Ray Lewisa, ali biće teško, Broncosi su ipak favoriti.

Patriots - Texans
Texansi su u jednom trenutku izgledali nepobedivo, dok su Patsi tražili formu, međutim, pred sam plejof stvari su se okrenule za 180 stepeni. Houston je u očiglednom padu forme u poslednjih nekoliko mečeva regularne sezone, dok Patriotsi polako postaju ekipa kakva i treba da budu. Igrači Texansa, naročito Arian Foster, dolaze u Novu Englesku izuzetno motivisani izjavama novinara Boston Globe-a koji ih je nazvao "očajnim" i "konzetvama paradajza" i upitao navijače NE da li je moglo lakše u finale konferencije. Foster je čak taj članak držao kao sliku na twitteru neko vreme. Odbrana Patriotsa je odjednom postala snaga tima, ali je secondary i dalje problematičan. Zadatak Texansa je da to što više koriste i drže Brady-ja što duže na klupi. Houston je i dalje jedna od najkompletnijih ekipa u ligi. Ipak, Patriotsi su i previše ovakvih mečeva odigrali. I dobili. Mislim da će, posle dosta borbe, dobiti i ovaj. U prošlom meču su ih razbili, Brady je bacio 4 td pasa i to bez pomoći Gronkowskog. Očekuje se da Gronk bude spreman za meč, što će dati Brady-ju još jednu opciju. Tightendovi NE će biti prevaga u duelu sa safety-jima Texansa.

49ers - Packers
Jedan od mečeva sezone, bar za mene. Ova dva tima su i otvorila sezonu pobedom 49ersa na Lambeau. Ali dosta se toga promenilo od tada. Pre svega kvoterbek SF-a. Kaepernick je imao nekoliko dobrih partija od kada je dobio šansu, ali Alex Smith je legitimni qb za 49erse. Takođe, odbrana Packersa je sve bolja i bolja, i Charles Woodson se vratio u postavu prošle nedelje i doneo rezultat. Ipak, i pored toga im je All Day objasnio neke stvari u dva meča, što daje nadu Franku Gore-u da može da uradi isto. Ukoliko zaustave trčanje, Packersi su blizu pobede. Takođe, odbrana San franciska polako posustaje kako sezona odmiče. Rodgers je jedan od najpokretljivijih kvoterbekova i biće prevelik zalogaj za defanzivce 49ersa, pogotovo u high-tempo ritmu koji forsira. Nekoliko no-huddle napada bi moglo totalno da razbije defanzivnu koncepciju San Franciska. Uz to ima i na raspolaganju više hvatačkih opcija nego Kaepernick. Mislim i nadam se da će Packersi dobiti ovaj meč, ako ništa drugo, onda zato što su se 49ersi ogrešili o nas Srbe stavljajući Smitha na klupu.
Korisnikov avatar
By Drex
4.7 kvota na Rejvense :shock: ... ovo je previše, ne želim da verujem da ću večeras gledati poslednji meč Reja Luisa u karijeri
Korisnikov avatar
By Zex88
Kakav pocetak meca!!!
By sasa 076
Bice klanje do kraja Denverova odbrana dosta gresi previse da bi deda to priveo do kraja, ako se saberu i ne dozvole ovake pasove ima nade
Korisnikov avatar
By Nookie
Boze mili glupog li fumbla...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 54

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]