- Sub Mar 08, 2014 10:06 pm
3 Produzetak u Podgorici. Sad Zvezda mora dobiti.
Trener Zvezde i Ivanka Matic dva debila.
Edit: Korac osvojio.
Ivanka Matic je najvise ograniceni igrac koga sam ja video u zivotu. Toliko da neko moze da bude los na terenu je nevidjeno. Pa Gagic nije napravio toliko gresaka u sezoni i gluposti nego ona veceras. Nemam reci da opisem koliko sam je psovao i koliko je mrzim. Ne moze da skoci debela, a u napadu ne moze da ostvari prednost nad devojkom od 20 godina i nad debelom Maksimovicekom koja je tri puta brza od nje, a skocnija pet puta. Kada je ona krajem prvog produzeta usla umesto Tine Jovanovic koja je dobila 5 licnih, ona nas je upropastila sa svojim greskama i svojom pojavom na terenu.
Stanacev svaka cast vratila se na teren posle teskog pada.
Tako se bori za klub Crvene Zvezde, a ne kao ova gore sto ima 35-36 godine i umesto da donese iskustvo ona nas upropasti. Crvendakic svaka cast takodje sa trojkom na 22 sekunde pred kraj drugog produzetka, a zatim i sa 3 pogodjena slobodna je sama donela Zvezdi treci produzetak.
Trener Zvezde pojma nema i mars iz kluba sa Matickom. Seljak nije dao ni intrevju na kraju meca.
Cestitke Koracu i Kristini Topuzovic mom bivsem saigracu iz Sapca. Takodje i Sanji Mandic.
Kasnije cu napisati opsirnije izvestaj cim se smirim od ove Maticke.
Trener Zvezde i Ivanka Matic dva debila.
Edit: Korac osvojio.
Ivanka Matic je najvise ograniceni igrac koga sam ja video u zivotu. Toliko da neko moze da bude los na terenu je nevidjeno. Pa Gagic nije napravio toliko gresaka u sezoni i gluposti nego ona veceras. Nemam reci da opisem koliko sam je psovao i koliko je mrzim. Ne moze da skoci debela, a u napadu ne moze da ostvari prednost nad devojkom od 20 godina i nad debelom Maksimovicekom koja je tri puta brza od nje, a skocnija pet puta. Kada je ona krajem prvog produzeta usla umesto Tine Jovanovic koja je dobila 5 licnih, ona nas je upropastila sa svojim greskama i svojom pojavom na terenu.
Stanacev svaka cast vratila se na teren posle teskog pada.
Trener Zvezde pojma nema i mars iz kluba sa Matickom. Seljak nije dao ni intrevju na kraju meca.
Cestitke Koracu i Kristini Topuzovic mom bivsem saigracu iz Sapca. Takodje i Sanji Mandic.
Kasnije cu napisati opsirnije izvestaj cim se smirim od ove Maticke.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE