NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
svaka cast pre svega na utrosenom trudu i vremenu ! hvala ti druze !

sad vidim sta smo sve mogli da uzmemo na pocetku sezone ... (mislim na kk Partizan )

od tvojih favorita Shelvin Mack je odlican!!!! ako postoji bilo kakva mogucnost skrenuti paznju upravi da se dovede ovaj decko sledeceg leta on je kompletan , prodor mu nije preterano ekslozivan (ali ne sumnjam u tvoj ukus odbranu na tvoj racun stavljam posto nisam video u ovim klipovima)

dok mi se Keith "Kito" Benson ne svidja preterano bas je neka mesavina centra i krila tako da u Evropi po meni na 5 ne bi uspeo dok za 4 mu fali sut ali dobro ...

da smo doveli bilo kog od ovih silnih plejeva koje si istakao umesto Torija verujem da ne bi bilo problema, pogotovo mi se svidjaju ovi sa prodorom jer ciljam na igrace tipa Bo da budem skormniji Kurta, manje postujem ove sto prangijaju ko ludi jer sa njima se nikad ne zna kad ce ih stati sut.

sto se tice cetvorke koju trazimo mislim da je nisam video ovde ali dobro ima boljih od Gordona svakako, ima onaj jedan JaJuan Johnson je po meni veoma slican Gordonu, samo sto je bolji u vise segmenata igre.

ima dosta zanimljivih igraca koji bi nam znacili kada nam npr ode Luca kapiten Chris Wright je solidno resenje.

ja inace ne pratim ni NBA a kamoli ove nize lige zato ne posecujem ovu stranicu, ali kada budes imao neki sadrzajniji post mozes nam ga istaci na Svastari tamo smo svi uvek aktivni ;)
care jos jednom svaka cast za ovaj post :clap: :clap: :clap:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Dobar post kao i uvek! :text-bravo:
Korisnikov avatar
By Lika
Odličan post, ništa manje nisam ni očekivao od našeg maga ;)

Baš sam gledao neki dan malo NBDL i zapali mi Arinze Onuaku i D.J. Kennedy za oko, kad vidim @Antoine ih već obradio :D
Korisnikov avatar
By fanste90
@antoine odlican materijal za nase novinare,dao si im par imena da sutra osvanu kao pojacanja za KKP...Salu na stranu svaka cast za analizu..
Korisnikov avatar
By zola
Iscekivao sam ovaj post sa nestrpljenjem vec nekoliko dana.

Znaci pogodio sam sa DJ Kenedijem i Dzadzuanom Dzonsonom. Znam sve ove igrace, ali ne toliko detaljno. Mislim da ce Selvin Mek naci svoje mesto pod NBA suncem.

Mislim da bi DJ Kenedi bio dominantan u Evropi, kao sto rece zna sve, a fizikalije su mu za evropsku kosarku dobre. Ja bih voleo kada bismo ga doveli umesto Luce za sledecu sezone, voleo bih da jednom i na trojci imamo igraca koji moze da kreira i za sebe i za druge.

Dzadzuan Dzonson na nekim klipovima na kojima sam ga gledao ima slican ofanzivni repertoar kao Gordon, baca neke frljoke, ali kontam da je bolji jer je draftovan u prvoj rundi, a i igrao je bar malo kod Riversa i sa Garnetom.

Hvala za post
Korisnikov avatar
By Antoine
He he, širi se virus uspešno. :happy-partydance:

Shelvin Mack je ispao iz konkurencije, on i Garrett Temple su potpisali za Wizardse.

Ima tu još mnogo igrača, ovo su samo neki kojih sam se setio, ali stvarno ima šta da se probere. Recimo:
Christian Eyenga, James Mays, Mychel Thompson, Justin Harper, Michael Eric, Chris Roberts, Ellijah Millsap, DaJuan Summers, Jarrid Famous, Walker Russell Jr., Marcus Landry, Jorge Gutierrez :D ,...

To je ta baza igrača o kojoj sam pričao. Početkom sezone je izbor još veći, jer u njega ulazi i cela generacija seniora iz NCAA, kao i brdo igrača koji su izašli na draft pa nisu prošli.

Hvala još jednom svima na čestitkama :text-thankyouyellow:
By Knofler
Walker Russell WTF?
Ona panjina od igraca sto je nastupala za Pistonse, krv mi je popio u par navrata.
Goreg kosarkasa ne pamtim u dresu Detroita, eventualno ovaj Kravtsov sto je tek dosao...
Korisnikov avatar
By zola
Antoine,
sta mislis o Luku Harangudiju? Nisam gledao njegove utakmice, samo sam pratio statistiku i gledao neke klipove. Znam da je bio prvi strelac koledz kosarke i da ima mnogo smesan sut. Iako je undersized cetvorka i atletski je los, vidim da u poslednjih par utakmica ima po 15 skokova u NBDL. Pretpostavljam da mu je dolazak u Evropu neminovnost. Deluje mi da je slican Macvanu. Da li bio dobar za Partizan?

Ubih te sa ovim pitanjima
Korisnikov avatar
By Antoine
zola napisao:Antoine,
sta mislis o Luku Harangudiju? Nisam gledao njegove utakmice, samo sam pratio statistiku i gledao neke klipove. Znam da je bio prvi strelac koledz kosarke i da ima mnogo smesan sut. Iako je undersized cetvorka i atletski je los, vidim da u poslednjih par utakmica ima po 15 skokova u NBDL. Pretpostavljam da mu je dolazak u Evropu neminovnost. Deluje mi da je slican Macvanu. Da li bio dobar za Partizan?

Ubih te sa ovim pitanjima
Ako već pišeš onako kako se čita, onda je Luk Herengodi. Ja ne znam da je ikada bio prvi strelac NCAA, ali je imao impresivnu statistiku na Notre Dame-u, u sofomor i juniorskoj sezoni je imao double-double prosek i to 20/10 double double. Jeste undersized za četvorku, ali je tweener, što znači da luta između trojke i četvorke. Za četvorku nema dovoljnu visinu, a za trojku nema brzinu i eksplozivnost. Šut ima čudan, ali ga često koristi i često pogađa. Ima i više od 15 skokova na nekim mečevima, protiv Erie Bayhawksa je imao 19p i 21sk, protiv Rio Grande-a na Showcase-u 27p i 18 skokova. Taj meč sam imao prilike i da gledam. Jako čudno izgleda na terenu, pomalo jeste sličan Mačvanu, pogotovo po šutu, ali je mnogo bolji skakač, pre svega zahvaljujući građenju i pozicioniranju. Jedan od onih igrača za koje se lopta lepi, kao Milojević npr. Izuzetno je jak, može da odigra na postu i protiv viših igrača zahvaljujući snazi. Atletski jeste loš, ali je veliki borac i radnik. U napadu je jako težak za branjenje jer nikada ne znate šta će uraditi. U stanju je da šutne trojku posle finte šuta, pored čuvara i to iz iskoraka, takođe i da baci neki ludački floater. Ali uglavnom pogađa takve šuteve. Za njega je Drew Gordon balerina Ruskog carskog baleta po gracioznosti i eleganciji igre u napadu. Double-double mašina, dobar na postu, zna da odigra leđima. Često se ispucava i preteruje sa nerezonskim šutevima. Jeste solidan šuter, ali nije toliko konstantan da bi se mogao nazvati pretnjom spolja. Mislim da on u modernoj, atletski baziranoj NBA košarci nema šta da traži, ali u Evropi takav igrač uvek može naći svoje mesto.
Korisnikov avatar
By zola
Ne igra lose u Kantonu nase nesudjeno pojacanje Horhe Gutijerez, bolje da smo ga ostavili umesto Torija
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако стиж[…]