- Sre Jan 16, 2013 9:16 pm
Mozda ih preuzme neki dobrotvor pa postanu Cibona Zagreb VIP. Ionako se raspadaju.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
MILOS OBILIC napisao:Ma kakva bre Cibona propali su oni odavno.Para za 12 igraca nece imati,a od ovog tima samo Saric ce da im vredi sledece godine.Ameri ce otici,a hrvati u njihovoj ekipi nisu nizasta.'Ajde triputa pogadjaj da li jeste
Da Zubcicu nije Raznatovic menadjer jer Misko samo stancuje igrace u Litvaniju?
Lepus napisao:Cedevita je odlucala skresati primanja najboljim igracima zbog losih rezultata. Luksa Andric nije pristao na smanjenje ugovora pa je prebacen da trenira sa mladim timom. Inace, on za ovu sezonu ima 450k eura.Auf 450k? Pitam se koliko li je imao Gelabal.Jbt, ne mogu vjerovati. Pa nije Michael.
Hallowed be Thy name
dzo87 napisao:Pa i Zelabal je verovatno imao toliko, za dva meseca koliko je bio tamo. Luksa je jedan od najmeksih centara koje sam videoLepus napisao:Cedevita je odlucala skresati primanja najboljim igracima zbog losih rezultata. Luksa Andric nije pristao na smanjenje ugovora pa je prebacen da trenira sa mladim timom. Inace, on za ovu sezonu ima 450k eura.Auf 450k? Pitam se koliko li je imao Gelabal.Jbt, ne mogu vjerovati. Pa nije Michael.
http://www.dodaj.rs/f/f/lt/ffmxFBx/trofej.gif
"Nije vazno koliko puta padnes, vazno je da svaki put ustanes..."
familija napisao:Sta reci... FENOMENALNA UTAKMICA....Slazem se. Mozda i najbolja ove sezone u Aba ligi. Igokea pokazala da je trenutno ubedljivo najbolja ekipa u ovoj konkurenciji.
Mislim da moze da se kaze...
IGOSI DOBRODOSLI U EVROLIGU...
Možete da odete u veći klub za veći novac, ali ne možete da napredujete i zato mislim da nema boljeg mesta za mene od Partizana.