Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Siri spisak A reprezentacije bi bio ok, ali zvanje na Univerzijadu je po meni debilizam. U 20 prvenstvo ce biti mnogo snaznije od univerzijade, pogotovo sada kada se ne igra svetsko U19, vec U17, te ce najbolji igraci (ok, nece oni koji budu igrali za seniore) iz dve generacije biti na ovom prvenstvu. Ne pozivanje Jovanovica je po meni ozbiljan propust, on je cak i bio prosle godine na sirem spisku kada je imao znatno neprimetniju sezonu, a sada su ga zaboravili.
Korisnikov avatar
By Jomer
Pricao je Bodiroga na onoj konferenciji, da ce B reprezentacija sparingovati sa A reprezentacijom, i da ce biti pocetak priprema za UI sledece godine(nadam se da nisam pogresio), i da ce Sale da probere nekog od tih momaka za A , ako zasluze
Korisnikov avatar
By miki
B reprezentacija ce igrati na turniru u Kini od 18. do 25. jula, koji organizuje Peak,sponzor nase reprezentacije.Na tom turniru ce igrati A selekcije Kine i Nemacke i B selekcija Crne Gore kojima je takodje Peak sponzor.
Oliver Popovic je rekao da ce u B reprezentaciji biti igraci od 91. do 93. godista + neki stariji koje Sale oce da proveri da li mogu u A tim.A pozivanje Todorovica u A tim mi je u ovom trenutku nerealno.Ako ce spisak biti od 15-18 imena onda tu po kvalitetu ispred njega imamo Bogdanovica,Paunica,Andjusica pa cak i Nedovica koga takodje mozemo racunati kao beka ako na kecu budu bili Teo,Markovic i Micic.Trebao je da se zove u U20 reprezentaciju e sad sta ce biti videcemo.

A sto se spiska za U20 tice to je to otprilike, mozda jedino su trebali da stave Pusicu i Pasajlica umesto Pota i Djordjevica i Nikolu Jovanovica umesto Simovica.
Posto Mijatovic vodi ovu selekciju predpostavljam da ce voditi ovih 12:

1)Radicevic,Novak,Jaramaz
2)Guduric,Pot
3)Andric,Dobric
4)Jankovic,Tejic,Jokic
5)Milutinov,Salic/Ristic

Ja bih voleo da gledam ovih 12:
1)Radicevic,Jaramaz,Novak
2)Guduric,Djukanovic
3)Andric,Zagorac/Davidovac/Rakicevic
4)Jokic,Tejic
5)Ristic,Salic
Korisnikov avatar
By miki
Pa tu mi je dilema bila ili on ili Rebic, ali pored Radicevica i Jaramaza na kecu i plus kad bi isao Rebic bila bi pretrpana pozicija 1.Zato bi pre vodio Novaka jer moze komotno da igra 2,bez obzira na visinu.Iskreno ni za jednog ni za drugog ne mislim da ce imati neku vecu ulogu u ekipi,pa mi je nekako za 4.-5. opciju na bekovskim pozicijama Novak vise kompetentan i mislim da moze vise da pruzi.
Vodio bi Rebica jedino u slucaju ako bi Radicevic isao na 2.Ali onda bi se gusili Guduric i Djukanovic posto bi Radicevic verovatno bio starter.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Moze Jaramaz komotno i na poziciju 2, fizicki je dovoljno dobar da odigra i to. On mu dodje nesto kao mladji Nedovic. Guduric moze i na 3 u nekim situacijama. U principu mislim da je 5 bekova, od kojih 1 moze na obe pozicije sasvim ok. Iskreno, ako bih vec vodio nekog specijalca, uvek bih pre poveo Pota nego Novaka...
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]