Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Prvi sam branio Covica za proslu godinu jer sam provjereno znao za neke igrace da su bili povrijedjeni, a isto tako Brano je bio kapiten one ekipe. Medjutim, ako se ispostavi da je ovo tacno, nemam rijeci. Ne vidim cemu i kome to koristi?!
Korisnikov avatar
By miki
Stvarno sramota,pogotovo za ove izgovore za Dobrica da ima problem sa secerom i Pekovica za grip,ne znam kako ti momci mogu da trpe to izivljavanje Covica da im ne da drugu godinu zaredom da igraju za reprezentaciju,ne znam kakve ugovore imaju ,ali msm da niko ne moze da im zabrani da igraju za Srbiju.Dres reprezentacije je svetinja i ima jos mnogo momaka koji cekaju na taj poziv kao nista na svetu i koji su spremni da daju sve od sebe i ostave srce na teren za Srbiju.
Evo vec su naknadno pozvani Dušan Kutlešić, Miroslav Pašajlić, Aleksandar Bursać, Nemanja Đorđević i Matija Milin.
A do sad sa spiska su se javili Mijatovicu samo Stefan Pot, Božidar Babović, Dejan Davidovac, Dragan Apić, Andrija Simović i Rade Zagorac.
Cekaju se jos igraci Partzana(Aranitovic,Salic,Andric,Milutinov),Zvezde(Rebic i Tejic),Mege(Jaramaz i Jokic)Radnick(Novak) ,Mladen Djordjevic,Petar Rakicevic,Ristic,N.Jankovic i Radicevic.
By Edibledi
miki napisao:Stvarno sramota,pogotovo za ove izgovore za Dobrica da ima problem sa secerom i Pekovica za grip,ne znam kako ti momci mogu da trpe to izivljavanje Covica da im ne da drugu godinu zaredom da igraju za reprezentaciju,ne znam kakve ugovore imaju ,ali msm da niko ne moze da im zabrani da igraju za Srbiju.Dres reprezentacije je svetinja i ima jos mnogo momaka koji cekaju na taj poziv kao nista na svetu i koji su spremni da daju sve od sebe i ostave srce na teren za Srbiju.
Evo vec su naknadno pozvani Dušan Kutlešić, Miroslav Pašajlić, Aleksandar Bursać, Nemanja Đorđević i Matija Milin.
A do sad sa spiska su se javili Mijatovicu samo Stefan Pot, Božidar Babović, Dejan Davidovac, Dragan Apić, Andrija Simović i Rade Zagorac.
Cekaju se jos igraci Partzana(Aranitovic,Salic,Andric,Milutinov),Zvezde(Rebic i Tejic),Mege(Jaramaz i Jokic)Radnick(Novak) ,Mladen Djordjevic,Petar Rakicevic,Ristic,N.Jankovic i Radicevic.
Jovan Novak je došao na okupljanje da se vidi sa ekipom, iako još nije završio sezonu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja apsolutno ne kapiram Covica,ali apsolutno..Svasta moze da se kaze za njega,ali da radi protiv svoje koristi,to nisam vidjao.. On ovim apsolutno puca sebi u noge,kao i u noge ovih klinaca.. Videcemo sta ce biti sa ostalim spiskovima..
Korisnikov avatar
By Zex88
Guduric otisao na operaciju.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]