Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Kakav je genije Sesum,pokloni Slovencima pobedu..
Gubitnicki mentalitet preovladjuje u ovoj ekipi.
Korisnikov avatar
By Jaka
NiKAD SE OVAKO NE IZNERVIRAM PA SESUME NA 9 metara DRZIS IGRACA 10 SEKUNDI sa OBE RUKE STA RADIS SINKOOOOOOOOO
Korisnikov avatar
By Vuk
Moj je utisak, iako ne bih zeleo da omalovazavam uspeh, trud i zelju ovih momaka, da su oni ipak ,,domacinska,, ekipa u tom smislu sto smo pred nasim navijacima na EP dominirali, igrali sjajno, nije bilo ovakvih padova, dekoncentracije, glupih faulova. Prvo takmicenje van Srbije, tj OI i mi smo se ukanalili. Uopste nisu pokazali ni deo onoga sto su igrali na EP. Ko god je trenirao rukomet zna da je opste pravilo da cim te covek prodje, pustas ga, a ne da ga vuces besomucno sa ledja. A nama se to na ovim utakmicama precesto dogadja. Ako nas Bog pogleda i desi se neko cudo, mozda pobedimo Spaniju. Mada, prisecajuci se toga da nas ona mrcina Aginagalde uvek nagrdi na pivotu, cisto sumnjam da ce tu biti nekih sansi.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Sesum objasnio.Raskantace nas Spanci jedno 10 razlike,realno,Ljudi mi kada nismo mogli sa jednim Skrbicem,Nedjom Jovanovicem i bracom Perunicic da dobijamo najbolje sta da ocekujemo od ovog nesretnog Sesuma,Stankovica,Vuckovica i ostalih.
By milanezija
Necu da pisem nikakvu analizu kao ranije. Jer oni zbog onih 6 minuta to ne zasluzuju. SRAMOTA! Darko polupovredjen mora da vadi kestenje iz vatre, i kada ga izvade oni sve zajebu.
By flameni
Nasa sansa protiv Spanaca je u rasterecenosti, medjutim moramo da odigramo toliko dobro da je to nezamislivo da bismo uspeli domacina turnira da izbacimo...
Korisnikov avatar
By Zex88
Bilo je 30-27 za nas,Slovenci nisu imali blage veze sta ce sa loptom,Sesum izlazi na 10m hvata Slovenca,ovaj mu se nekako oteo,ali ne da bi mogao da ugrozi gol,ali Zare nastavlja da ga vuce sa ledja.Epilog 2 min,serija 3-0 za to vreme do 30-30,a dalje si vec video.
Da smo dobili,isli bi na Egipat,Ruse,Spaniju(u polufinalu),ovako idemo kuci vec u 1/8 jer Spaniju ne mozemo da dobijemo.
Korisnikov avatar
By familija
Zex88 napisao:Bilo je 30-27 za nas,Slovenci nisu imali blage veze sta ce sa loptom,Sesum izlazi na 10m hvata Slovenca,ovaj mu se nekako oteo,ali ne da bi mogao da ugrozi gol,ali Zare nastavlja da ga vuce sa ledja.Epilog 2 min,serija 3-0 za to vreme do 30-30,a dalje si vec video.
Da smo dobili,isli bi na Egipat,Ruse,Spaniju(u polufinalu),ovako idemo kuci vec u 1/8 jer Spaniju ne mozemo da dobijemo.
Au jebote tri razlike vodili.... :doh: :doh: :doh:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 146
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]