NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
By Jaycee Carroll
Kako bre tako mocni Lakersi mogu da izgube kod kuce od Majamija?Razlika izmedju Kobija i Dzejmsa je to sto je Kobi sutirao 8/25,a LBJ 17/25!Gasi penzionera! :dance:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Dobili bi njih u basketu Kecman i Bodiroga.Kad njih dvojica krenu na prodor tu odbrane nema.Takodje i Stojakovic bih ih napunio samo tako.Evo ja pozivam kod mene u skolsko Brajanta,Lebrona i Duranta protiv Kecmana,Bodiroge i Stojakovica.Ako ne moze Kecman zbog obaveza u Roanu tu je Bo Makedonski.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Omer Asik ima oko 250 000 glasova za pojavljivanje na ol star utakmici.Ako ode on bolje da nba vise i ne postoji.Pa Pekovic je za njega Jordan licno.
Znali se kad se Rouz vraca na teren?Veceras ima u 1 sat na sport klubu Cikago Bulsi i Boston Seltiksi i nadam se da ce to konacno biti jedna dobra utakmica za gledanje.
Ne znam sta se desava sa sport klubom,ali kad god prenose NBA prenose Njujork koji i ne igra lepu kosarku makar po meni.
Korisnikov avatar
By Lepus
Obilicu, jesi ti stvarno ozbiljan kada pises ovakve stvari ili sta?

elem: ovaj Asik nije uopste toliko drvo koliko se cini ljudima, pogotvo onim koji ga pamte sa SP u Turskoj. On u prosjeku ima double-double ove sezone. U napadu je los (njegovi poeni su otpadci koje prikupi ili podvaljivanja na zicer), ali u odbrani je veoma dobar. Tibodo je to sriktao kada je bio u Bullsima. On bi nasoj reprezentaciji legao samo tako.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Lepus napisao:Obilicu, jesi ti stvarno ozbiljan kada pises ovakve stvari ili sta?

elem: ovaj Asik nije uopste toliko drvo koliko se cini ljudima, pogotvo onim koji ga pamte sa SP u Turskoj. On u prosjeku ima double-double ove sezone. U napadu je los (njegovi poeni su otpadci koje prikupi ili podvaljivanja na zicer), ali u odbrani je veoma dobar. Tibodo je to sriktao kada je bio u Bullsima. On bi nasoj reprezentaciji legao samo tako.
Asik i njegovo ispalo oko,naravno da ga niko ne postuje kao igraca,pa makar igrao ko Olajdzuvon iz najboljih dana! :naughty:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Dok Sarlot nije igrao NBA ko je bio umesto njih i da li je i tada bilo 30 ekipa?
Korisnikov avatar
By zola
MILOS OBILIC napisao:Dok Sarlot nije igrao NBA ko je bio umesto njih i da li je i tada bilo 30 ekipa?
Bilo je 29 ekipa, nije igrao niko. Mozda ce im vratiti prezime Hornets, a Nju Orleins ce uzeti novo
By djuka
Toronto- Lejkersi u 19h na SK.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
djuka napisao:Toronto- Lejkersi u 19h na SK.
Vidicemo da li to konacno biti zanimljiva utakmica?Gledao sam ovog meseca 4-5 utakmica i nikakvih lepih poteza nije bilo.Najbolji potezi su bili prodori Ronda pre neko vece.
Evropa se sve vise priblizava NBA,a utakmica CSKA-Zalgiris je bila bolja od Njujorka i ne mogu da se setim sad koga.Nju Orlensa ili koga vec.
Gledajuci Oklahomu,Njujork,Boston smatram da ni jedni ne mogu do nba titule.U Cikagu ima dosta prostora za rotaciju sa niskim igracima,pogotovu kada se Rouz oporavi,ali na centrima sem Buzera i Noe nemaju neke dominante igrace.
Korisnikov avatar
By Peja
pickin dim lejkersi , sve se nadam krenuce... ali dzabe
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 1223

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija