Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sta mislite kojih se 11 igraca za sada najbolje pokazalo na SP ? Evo neke moje najbolje postave na SP za sada:

Giljermo Ocoa - Meksiko, mada su i Navas i Ospina jako dobri, takodje i Nojer i Hauard

Orije - Obala Slonovace
Kompani - Belgija
Mario Jeps - Kolubija
Rodrigez - Svajcarska

Pogba - Francuska
Di Maria - Argentina

Kvardado- Kolumbija
Rodrigez - Kolubija
Nejmar - Brazil

Mesi- Argentina
Korisnikov avatar
By Lucky
MILOS OBILIC napisao:Sta mislite kojih se 11 igraca za sada najbolje pokazalo na SP ? Evo neke moje najbolje postave na SP za sada:

Giljermo Ocoa - Meksiko, mada su i Navas i Ospina jako dobri, takodje i Nojer i Hauard

Orije - Obala Slonovace
Kompani - Belgija
Mario Jeps - Kolubija
Rodrigez - Svajcarska

Pogba - Francuska
Di Maria - Argentina

Kvardado- Kolumbija
Rodrigez - Kolubija
Nejmar - Brazil

Mesi- Argentina
Ja bih ipak stavio Nojera na gol, a jos mi nedostaju 2 igraca iz Meksika: Herera i Moreno.
Elem, kao sto sam i ranije pisao, Nijemci ovo uzimaju lagano a najvise mi zao Meksikanaca. Je..ni Brazil ce se provuci i protiv sjajne Kolumbije.
By objektivni_navijac
golmani su najbolja stvar ovog prvenstva :D

imam neki osjećaj za onaj dirigovani žrijeb i sudbinu brazil-argentina u finalu :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ja ne bih Nojera nikako na gol. Voleo bih da mi neko da statistiku koliko on ima odbrana, a koliko primljenih golova. Mislim da mu je tu prosek jako los. Na gol Nemaca retko ko sutne, a desi se da iz 2-3 suta daju gol Nemackoj. Jeste dobro izletao protiv Alzira, ali vise su mi pokazali Ocoa, Kurtoa, Navas, Ospina od njega.
Morena i Erera su dobri. Nadam se da ce Erera imati mesta ove godine u starnoj postavi Porta jer je pokazao da je sjajan igrac. Kvintero iz Kolubije ce takodje biti nova zlatna koka Porta.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
MILOS OBILIC napisao:Ja ne bih Nojera nikako na gol. Voleo bih da mi neko da statistiku koliko on ima odbrana, a koliko primljenih golova. Mislim da mu je tu prosek jako los. Na gol Nemaca retko ko sutne, a desi se da iz 2-3 suta daju gol Nemackoj. Jeste dobro izletao protiv Alzira, ali vise su mi pokazali Ocoa, Kurtoa, Navas, Ospina od njega.
Morena i Erera su dobri. Nadam se da ce Erera imati mesta ove godine u starnoj postavi Porta jer je pokazao da je sjajan igrac. Kvintero iz Kolubije ce takodje biti nova zlatna koka Porta.
Kad smo već kod zlatnih koka, kako beše prezime onom iz PSŽ-a, igrao ranije za Napoli...mislim da uopšte i nije na spisku na svetskom prvenstvu ali mislim da Parižani za njega od nekog Intera, Juventusa ... mogu da uzmu odlične pare.. Puuuu bre, na vrh mi je jezika, zove se čini mi se Ezekilj.........
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Yopitsch-Kurz napisao:
MILOS OBILIC napisao:Ja ne bih Nojera nikako na gol. Voleo bih da mi neko da statistiku koliko on ima odbrana, a koliko primljenih golova. Mislim da mu je tu prosek jako los. Na gol Nemaca retko ko sutne, a desi se da iz 2-3 suta daju gol Nemackoj. Jeste dobro izletao protiv Alzira, ali vise su mi pokazali Ocoa, Kurtoa, Navas, Ospina od njega.
Kad smo već kod zlatnih koka, kako beše prezime onom iz PSŽ-a, igrao ranije za Napoli...mislim da uopšte i nije na spisku na svetskom prvenstvu ali mislim da Parižani za njega od nekog Intera, Juventusa ... mogu da uzmu odlične pare.. Puuuu bre, na vrh mi je jezika, zove se čini mi se Ezekilj.........
Ne razumem sta ti je poena ovog posta. Dal me zajebavas ili ozbiljno pitas ? :) Jednostavno iako Nojer, Kasiljas i Bufon brane odlicno i po mnogima su 3 najbolja golmana Sveta, pojavili su se i neka druga imena koja brane odlicno i prave veca cuda na golu cak iako imaju slabiju odbranu ispred sebe nego spomenuta trojica. Po meni je tesko reci ko je trenutno najbolji golman na Svetu jer ima dosta kandidata, a ni jedan se ne istica kao npr. Kan koji je kad sam poceo da pratim fudbal za mene bio najbolji golman Sveta.

Laveci se preziva igrac PSG koji je ranije igrao za Napoli. I igra na SP.
Korisnikov avatar
By Zex88
promasi Platinijeve penale..
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 35

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]