Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Jomer

To je to sto se igraca tice, nemam sta posebno dodati. Samo bih rekao da me raduje kako Kaplanovic realizuje pod kosem i pored ocitog nedostatka fizicke snage. Ukoliko se kojim slucajem desi da se fizicki razvije mogao bi pravi bum da napravi. Jedino sto ne znam koliko je to moguce kod njega, ali rekao bih i da se moze dogoditi jer meni on u faci deluje nekako bas ko dete. Ne bih bas vukao paralele sa Miljenom, ali deluje mi da fizicki kasnije sazreva.
By Nikola44
@Jomer

Meni je Kaplanovic jako interesantan igrac u perspektivi,s obzirom da centri kasnije sazrevaju,a njegova faca je kao da ima 14 godina najvise,prilicno obecava....Vidi se da je obucen i inteligentan decko,a sto se tice snage,ona je genetski najmanje zasicena,tako da je to samo rad (pravilan!!!!)....Mislis da ce se on kroz FMP sigurno probiti do Crvene Zvezde i igrati znacanu ulogu....

A Jankovic ne verujem da ce imati neku ozbiljnu karijeru,radne navike su mu upitne vrlo,ima solidno telo i to je to,namazan igrac bez suta,totalno bez suta a to ne prolazi u ozbiljnim ekipama,prevelika je to prednost za protivnika....

Za ostalo se slazem sa tobom....
Korisnikov avatar
By Karaburac
Meni od jos uvek aktivnih igraca jedini koji pada na pamet kao ne preterano visoka cetvorka koja svoju igru bazira na igri ledjima i ofanzivnom skoku sa zemlje (dobrim pozicioniranjem i mrcvarenjem protivnika) jeste Rejes (mada je i on vec u godinama). On je tek pred kraj svog igrackog staza poceo da sutira za tri poena, ali opet, sa bacanja je uvek bio sasvim korektan sto Jankovic nije. Ukoliko zeli da igra na najvisem evropskom nivou mora pod hitno barem slobodna bacanja da dovede do korektnih procenata, bez toga se ne moze razgovarati.

Sto se Kaplanovica tice, mene malo brine to sto mi se cini da su ramena uska. Moze se i to popraviti naravno, ali mislim da ce mu biti otezavajuci faktor prilikom nabacivanja misicne mase.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Reci mi da se salis?

[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Evo, mozes ovde da uporedis Pekmena sa Haurdom i Deandre Dzordanom. Mislim da su ok za poredjenje.

Premotaj i ovde recimo na 1:44 kada se Maric gradi sa Sofom, tesko da ima uska ramena.

EDIT: Mozda nisu najimpresivniji primerci u tom pogledu (tipa Sabonis), ali nemaju hendikep.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne znam, meni je Pekovic uvek delovao veoma snazno, naravno nije bio ovoliko brdo kao sad, ali veoma snazno mi je delovao jos kad sam ga prvi put video. Videcemo oko Kaplanovica, zaista se nadam da moze da se prosiri sto nije nemoguce uz pravilan trening, ali ima mnogo da se potrudi.
By Nikola44
Ja ga znam od ranije,dok je u Atlasu igrao,mrsa mrsavi,nisam uspeo sliku da nadjem....Jedino sto je i tad imao to je nisko teziste sto mu omogucava veliku prednost u borbi za svoju poziciju u odnosu na Kaplanovicevu gradju....
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Pekovic je i u mladjim kategorijama izgledao za dve klase "veci" (ne u visinu) u odnosu na vrsnjake.
Nema pekovic neki monstruozni ram kao Dwight recimo, ali njemu misicna masa lezi poprilicno prirodno (genetski), ako shvatate sta hocu da kazem. A tesko da se Kaplanovic moze staviti u istu ili kategoriju do Pekovica.

Vise lici na Misanovica...
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]