Stare teme
By objektivni_navijac
Drex napisao:već dugo čekam da Republika Srpska izbaci jednog rasnog igrača, a mislim da je Simanić ono što čekamo... :D
a Đoko Šalić? :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kadetska reprezentacija Srbije, igrači do 16 godina, savladala je dvorani „Milenijum“ u Vršcu selekciju Francuske i u drugoj kontrolnoj utakmici u okviru priprema za Evropsko prvenstvo u Letoniji (20. - 30. avgust). Izabranici selektora Vladimira Đokića ovoga puta su došli do trijumfa posle neizvesne završnice u kojoj su imali više strpljenja i koncentracije od „trikolora“ koji su opasno pripretili u poslednjim minutima duela: Srbija U16 – Francuska U16 65:63 (18:16, 18:16, 11:17, 18:14).

SRBIJA U16: Nešić 15, Nikolić, Vulikić 3, Musić 14, Čučović 2, Beslać, Simanić 6, Radanov 3, Dinčić 10, Gašić 2, Petrović 2, Marjanović 8.

FRANCUSKA U16: Duren 2, Bejir 1, Čuaf 9, Veržija 8, Mokoka, Blan 2, Rambo 12, Pon 13, Dijavara 4, Ndoje, Tiji, Žulmi 12.

Sa sajta KSS. Evo i link za kompletnu statistiku http://kss.rs/Vesti/Avgust%20slike%2020 ... AKMICA.pdf
By korman
Karabu, Secas li se diskusije sa 5.te strane foruma, o preskakanju godista...Primam izvinjenje.
Sta uradise ovi klinci '99 na obe pripremne utakmice ukupno = 0 nista.
Bruka je sto su ta deca privilegovana, pa u klubovima dobiju da sutiraju po 55 puta, i daju po 35 poena po utakmici, ali cim napuste maticni klub "maca pojela rep".
Korisnikov avatar
By Karaburac
Zao mi je, ali ja ti se ne izvinjavam. Niti cu promeniti svoje misljenje... Da je po tvome Glisic i Aranitovic bi trebali ponovo da igraju U16, a sa tim se nikako ne mogu sloziti. Sto se tice tih klinaca i ove prirpemne utakmice. Utakmicu gledao nisam i nemam nameru na osnovu statistike da sudim. Osim toga, nesto ne vidim da je Andrija Marjanovic lose odigrao statisticki, a on je 99'.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Svi igraci koji fizicki mogu da igraju sa starijima bi to trebali da rade. Ukoliko neko fizicki odskace od svojih vrsnjaka treba mu naci konkurenciju koja moze fizicki da mu parira, jer ukoliko se kao klinac navikne da samo fizikalijama dominira to nije najbolja podloga kasnije za seniorsku kosarku. Kad igras sa igracima koji su razvijani kao i ti ili cak i fizicki dominantniji od tebe, onda moras da se dovijas na koji nacin ces da odigras protiv takvih igraca, pa makar se i mucio. Zbog toga bih ja uvek gurao talentovane klince godiste ispred, nekad cak i dva (naravno svako pravilo ima izuzetaka). Evo, ovaj isti Simanic koji je oducio Francuze proslu utakmicu, protiv evropskih juniora (NIJT) je imao ogromnih problema jer je slabiji, ali ne treba mu zbog toga skratiti minutazu, treba ga nekad pustiti i da se muci, tako se napreduje.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Karaburac napisao:Svi igraci koji fizicki mogu da igraju sa starijima bi to trebali da rade. Ukoliko neko fizicki odskace od svojih vrsnjaka treba mu naci konkurenciju koja moze fizicki da mu parira, jer ukoliko se kao klinac navikne da samo fizikalijama dominira to nije najbolja podloga kasnije za seniorsku kosarku. Kad igras sa igracima koji su razvijani kao i ti ili cak i fizicki dominantniji od tebe, onda moras da se dovijas na koji nacin ces da odigras protiv takvih igraca, pa makar se i mucio. Zbog toga bih ja uvek gurao talentovane klince godiste ispred, nekad cak i dva (naravno svako pravilo ima izuzetaka). Evo, ovaj isti Simanic koji je oducio Francuze proslu utakmicu, protiv evropskih juniora (NIJT) je imao ogromnih problema jer je slabiji, ali ne treba mu zbog toga skratiti minutazu, treba ga nekad pustiti i da se muci, tako se napreduje.
+1
By korman
Izgleda, prema ovim statistikama, da se trener zahvalio:
- Stepanovic Aleksi
- Juzbasic Dusanu
i Nikolic Nemanji

Pitanje: Sta je bilo sa toliko hvaljenim Dinom Radoncicem? Nema ga ni na CG spisku. Jel povredjen?
Korisnikov avatar
By Jomer
Kadetski turnir u Vršcu: Srbija – Ukrajina 91:48
statistika http://www.kss.rs/Vesti/Avgust%20slike% ... %20u16.pdf

primetio sam da je Nesic po statistici sve utakmice dobro odigrao, samo da ne napravimo neku glupost i ne ispustimo decka spancima (dosta ga vrbuju) mislim da cemo dobiti jos jednog EL pleja
i za ovog Harisa Cucovica, decka nisam gledao nikad kako igra ali po ovim slikama izgleda kao da ima telo od milion dolara
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 24
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]