Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
TRemi imas opciju da editujes post, nema potreba da pises pet postova za redom, cak ne da nema potrebe nego je protivno pravilima.

EDIT: Pretekao me Zex
By Edibledi
Aранитовић 7 асистенција, 7 украдених и 15 поена, 4 скока!!!
Тошо реагуј!!!
Аух, сад видех, шут из игре 4/17.
Не мораш да реагујеш.

Едит: Треми Гонзалес. :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Doveo bih ja Aranitovica bez razmisljanja, ali sumnjam da ce nasi to uraditi... Ipak, sa druge strane, za sta drzimo njegovog burazera u ekipi, njegov jedini potencijal je da nagovori brata da predje kod nas :D
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Par igraca ovde na sampionatu se bas istice lepo.Zanimljivi su mi iz Bosne Dzanan Musa i Sikiras.Iz Hrvatske par igraca zaboravih imena uglavnom #4 i #6 su mi dobri.Iz Srbije dobar Aranitovic,Music iz Mege nije los,njega znam haha.Ono sto me zanima je da li neko zna zasto ne igra Mihailo Jovicic? Potpisao je za Real.Bio je na pripremama ali nema ga sad na sampionatu.I zasto nas savez vise ne skautira nase igrace u inostranstvu?
Znam dosta igraca iz npr. Spanije,Italije, koji su barem u nivou ovih nasih igraca.
Ne bih se usudio da kazem da su bolji jer bi to morali da vidimo na terenu.
Inace neporazeni smo jos.Dobro igramo,ali ja mislim da nam treba igrac koji ce da povuce u svakoj utakmici,i da uzme odgovornost.
Neko ko se istice igrom od tima :-)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Koliko bi igraca iz inostranstva zeleo? Nikolic, Dincic, Nesic i Cucovic su iz inostranstva, a i Marjanovic ce biti od sledece godine. Mozda je mogao jos neko, ali to je od prilike to. Steta sto se Dino Radnocic femka ko seljacka mlada za koga ce da igra.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 24

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]