Sve o klađenju i kladionicama
Korisnikov avatar
By Antoine
Jomer napisao:toine jos dva pitanja, kako sistem 4-6 i 2-6 imaju 15 kombinacija, zar nije bolje onda da igras 2-6, i drugo razlika u sistemima sa fiksevima i bez fikseva sano sistem
Izvini što sad odgovaram, radio sam do sada. Imaju isto kombinacija, to je već kombinatorika da ne ulazim dublje, isto komb. je 1/10 i 9/10. Sve zavisi od kvota, ne zaboravi da se proizvod pogođenih kvota deli sa brojem komb. Ako pogodiš 4 bolji ke sistem 4/6 (ako su ti kvote u sistemu preko 2), ali opet ako igraš 2/6 a pogodiš 2 ili 3 vraćaš bar nešto uloga ili zarađuješ malo. Moj savet ti je: za kvote ispod 2 ne igraj sistem, kvote od 2 do 3 igraj sisteme 4/6, 5/7, i sl, kvote između 3 i 4 sistem 3/5, kvote preko 4 sistem 2/5.

Ja sam nekada jurio ikseve, tri fiksa kvote oko 1.5-1.85, i dva vezana sistema 2/5, znači ukupno 10 ikseva. Ako prođem po dva X u svakom sistemu imam dobitak koji nose fiksevi (oko 4 puta ulog otprilike), ako prođem u jednom sistemu 2 u drugom 3 imam 12 puta ulog, ako u oba prođem po 3 imam 36 puta ulog itd. Fiks ti je zeznut, možeš bez njega ako ti sistem ispunjava uslov igre, ali ti fiks povećava dobitak onoliko puta koliki je proizvod kvota, ali zato ne smeš da padneš ništa u njemu. Eto raspisah se bez veze, pitaj ako još nešto treba.

Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Jomer
Hvala Toine, par jos pitanja to kad bi stavio tri fiksa plus dva sisteme 2-5, je 100 kombinacija, sto je minimalna uplata 200 dinara u mocartu
I ovo bez fikseva kad se igra , jel mogu isto da odigram dva sistema 2-5? Isto ima 100 kombinacija
Korisnikov avatar
By Antoine
Jomer napisao:Hvala Toine, par jos pitanja to kad bi stavio tri fiksa plus dva sisteme 2-5, je 100 kombinacija, sto je minimalna uplata 200 dinara u mocartu
I ovo bez fikseva kad se igra , jel mogu isto da odigram dva sistema 2-5? Isto ima 100 kombinacija
Da. Ceo fiks t je jedna kombinacija koliko god parova da staviš, zato moraš sve parove da prođeš, ali ti ne povećava ukupan br. kombinacija na tiketu. Sa dva sistema 2/5 imaš uslov igre i ne treba ti fiks, jedio što u nekim klad. ne mogu da kucaju vezane sistema. U Mozzartu možeš.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Da li je moguce da Rusi i Svabe igraju ovako los mec sa samo 1 golom ? A ja igrao na jednom tiketu 2 i 3+, na drugom 2 i t2 2+ i na trecem t1 1-2 gola.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ušao u kladžu posle duže vremena i odmah znanje.:-)

Junajted 1,Volfsburg1,Real 1 i 4+,Juve 1,Benfika 1..
Korisnikov avatar
By Poska
Јесте да сам у суботу узео нешто новца, али ми је много криво због овога
Slika
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 59
NBA