Stare teme
By strelac
Sad ide jako vazna utakmica sa Igokeom.

Ta utakmica i utakmica protiv Zadra mogu da odrede nasu sudbinu za dalji tok lige.
Korisnikov avatar
By Maverick
S novim forumom u nove pobede! Pozdrav staroj gardi, dobrodoslica novim clanovima!
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Pozdrav u novoj kucici komsije! Neka je sa srecom! :character-beavisbutthead:
By kaligula
Evo i mene. Pozdrav za sve.

Ovo izgleda bolje radi ne zeza me sa telefona sa koga najviše pišem i pratim jer sam često daleko od računara. Nadam se da će tako da nastavi da funkcioniše.

Što se košarke tiče mene brine ovaj rezultat u Istambulu. Bojim se da Ritas može da ubije Besiktas. Znači u četvrtak svi u Pionir i da razbijemo Barsu. Baš me zanima da li će protiv nas da odmara Navara i Majkla ili nam nije zaboravio poraz.
By Jo.
kaligula napisao:Evo i mene. Pozdrav za sve.

Ovo izgleda bolje radi ne zeza me sa telefona sa koga najviše pišem i pratim jer sam često daleko od računara. Nadam se da će tako da nastavi da funkcioniše.

Što se košarke tiče mene brine ovaj rezultat u Istambulu. Bojim se da Ritas može da ubije Besiktas. Znači u četvrtak svi u Pionir i da razbijemo Barsu. Baš me zanima da li će protiv nas da odmara Navara i Majkla ili nam nije zaboravio poraz.
Moguc scenaio..., Ako Ritas pobedi Besiktas i Bamberg, sto nije nemoguce, onda mi moramo Barselonu i Bamberg...
Korisnikov avatar
By BogdanB
familija napisao:

Evo i ja probao ovaj video, al vidim da ide samo adresa, a sad kako ide direktno slika, 'bem li ga... :D
Odmah pored lupe imas video traku,tu kliknes i ubacis url od yt- i to je to.
Korisnikov avatar
By Lucky
Jo. napisao:
kaligula napisao:Evo i mene. Pozdrav za sve.

Moguc scenaio..., Ako Ritas pobedi Besiktas i Bamberg, sto nije nemoguce, onda mi moramo Barselonu i Bamberg...
Ja sam nekako uvjereniji da mi mozemo iznenaditi Barsu u punom Pioniru nego li dobiti u Njemackoj.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1422
KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Kopiram objavu KSS-a. ''У17 репрезентацијa почела[…]