Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ove godine od 3. do 14. jula igrace se Univerzijada u Juznoj Koreji te je red da otvorimo temu i za ovo takmicenje kao sto smo radili svake godine. Ovde mozemo da pisemo o zeljama i idejama kako bi trebao nas fakticki B tim da izgleda na ovom prvenstvu i koji igraci bi trebali tamo da nas predstavljaju. Zvanicni sajt Univerzijade preko kojeg cemo najverovatnije i pratiti rezultate kada takmicenje krene je http://www.gwangju2015.com/
Korisnikov avatar
By dovlimir
Karaburac napisao:Ove godine od 3. do 14. jula igrace se Univerzijada u Juznoj Koreji te je red da otvorimo temu i za ovo takmicenje kao sto smo radili svake godine. Ovde mozemo da pisemo o zeljama i idejama kako bi trebao nas fakticki B tim da izgleda na ovom prvenstvu i koji igraci bi trebali tamo da nas predstavljaju. Zvanicni sajt Univerzijade preko kojeg cemo najverovatnije i pratiti rezultate kada takmicenje krene je http://www.gwangju2015.com/
1. Miljenovic, Radicevic, Milisavljevic
2. Jaramaz, Lazic, Todorovic
3. Dangubic, Zagorac
4. Jelovac, Marelja, Majstorovic
5. Milutinov, Kravic, Ristic
Korisnikov avatar
By Jomer
ova univerzijada veliki problem sa terminom, vecina liga traje do sredine juna, retko ko bi pristao da posle duge sezone bez dana odmora od u Juznu Koreju na neko totalno ne bitno takmicenje, ja bi tu pokusao sa KLS ekipom plus bi dodao neke igrace koji su stali sa svojim razvojom, inace koliko se secam 2005 na univerzijadi u Izmiru nas je predstavljala KK Vojvodina
Korisnikov avatar
By Karaburac
Slazem se sa Jomerom, Univerzijada je idealna prilika da sansu dobiju igraci koji su malo van fokusa pogotovo izmedju 94' i 90' godista. Licno bih gledao da napravim mix KLS igraca i igraca koji igraju u Americi jer se i njima sezona ranije zavrsava. Pogotovo bi bila dobra za one igrace koji mozda ne uspeju da se probiju u U20ekipu kao recimo Pusica ili Jugovic.

1) Pot, Milisavljevic, Djordjevic
2) Radonjic, Novak,
3) Gujanicic, Dobric
4) Tasic, Vuletic
5) Nastic, Campara

I jos jedan da popuni broj.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Karaburac napisao:Slazem se sa Jomerom, Univerzijada je idealna prilika da sansu dobiju igraci koji su malo van fokusa pogotovo izmedju 94' i 90' godista. Licno bih gledao da napravim mix KLS igraca i igraca koji igraju u Americi jer se i njima sezona ranije zavrsava. Pogotovo bi bila dobra za one igrace koji mozda ne uspeju da se probiju u U20ekipu kao recimo Pusica ili Jugovic.

1) Pot, Milisavljevic, Djordjevic
2) Radonjic, Novak,
3) Gujanicic, Dobric
4) Tasic, Vuletic
5) Nastic, Campara

I jos jedan da popuni broj.
Ljubicic je po meni odlican plej, ali je mozda star za ovu ekipu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Star je definitivno, a i uzmi u obzir kada se igra. Metalac ce igrati sigurno super ligu, a najverovatnije ce biti u plej ofu super lige, nije realno voditi nekog njihovog igraca.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Karaburac napisao:Star je definitivno, a i uzmi u obzir kada se igra. Metalac ce igrati sigurno super ligu, a najverovatnije ce biti u plej ofu super lige, nije realno voditi nekog njihovog igraca.
da. nisam obratio paznju na poklapanje Univerzijade i super lige, ali u svakom slucaju Ljubicic i Majstorovic su mi tamo minimum za B repku.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac ako vodimo igrace iz KLS jedina svrha je da se neko od tih igraca probije i da menadzer ima koristi od toga. Po meni Univerzitetska reprezentacija treba da se sastoji od momaka od 20 do 24 godine koji bi mogli da igraju u buducnosti za seniorsku reprezentaciju, a trenutno nisu medju dvadeset seniorskih reprezentativaca.
Voleo bih da vidim tu Milutinova, Dangubica, Kultesica, Malesevica, Miljenovica, Marelju, Radicevica i jos nekoliko momaka iz nase lige ili inostranstva.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
MILOS OBILIC napisao:Karaburac ako vodimo igrace iz KLS jedina svrha je da se neko od tih igraca probije i da menadzer ima koristi od toga. Po meni Univerzitetska reprezentacija treba da se sastoji od momaka od 20 do 24 godine koji bi mogli da igraju u buducnosti za seniorsku reprezentaciju, a trenutno nisu medju dvadeset seniorskih reprezentativaca.
Voleo bih da vidim tu Milutinova, Dangubica, Kultesica, Malesevica, Miljenovica, Marelju, Radicevica i jos nekoliko momaka iz nase lige ili inostranstva.
Ja mislim da ce Milutinov da bude jedna od ozbiljnih opcija za treceg centra A tima.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Heisenberg napisao:
MILOS OBILIC napisao:Karaburac ako vodimo igrace iz KLS jedina svrha je da se neko od tih igraca probije i da menadzer ima koristi od toga. Po meni Univerzitetska reprezentacija treba da se sastoji od momaka od 20 do 24 godine koji bi mogli da igraju u buducnosti za seniorsku reprezentaciju, a trenutno nisu medju dvadeset seniorskih reprezentativaca.
Ja mislim da ce Milutinov da bude jedna od ozbiljnih opcija za treceg centra A tima.
Ja se nadam da nece jer je decko ocajan. Jeste popravio ove godine statistiku, ali nista ne pokazuje kada ga ja gledam. Dao je Zvezdi desetak poena, ali lako mu ih je bilo dati kada su to bili zakucavanja, ziceri i ofanzivni skok i to je vecinu dao kada je Zibres bio na parketu, a ne Bobi.
Nema ledjnu tehniku, nema snage, los u odbrani.
Bolje opcije su Krstic ako bude hteo, Marjanovic, Raduljica, Kuzmic. A tu je i Jokic kao cetvroka koja moze i na centru da igra.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]