Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Heisenberg
A dobro ne moze se reci da je Duda unistio Milicicevu karijeru, ali je mogao da je ozivi pozivanjem u reprezentaciju, e sad mi mozemo da nagadjamo do sutra zbog cega to nije uradio, da li zbog njegove "glave" koja bi mozda narusila atmposferu(sto mislim da je smesno), da li zbog loseg odnosa sa njim ili smatranja da nije na nivou Koste Perovica sam ce ga Bog znati.
Ja licno mislim da je u pitanji preveliki generacijski jaz i mozda neko konzervativno shvatanje kosarke od strane Dude gde nije mogao da razume igrace kao sto su Milicic i Raduljica, koji imaju kompleksan mentalni sklop, a samim tim ni da im nadje tu zicu koju je recimo Sale uspeo da pronadje kod Radulje jer je dosta blizi generacijski i zna kako da se postavi, a siguran sam da bi isto uradio i sa Darkom.
Evo najcistiji primer https://www.youtube.com/watch?v=_TFJpO8tPIY, znas kad bi Duda ovako prisao na kraju Raduljici, nikad! Zato je posle Monstruljica izdominirao...
BogdanB napisao:Sta li se desilo Milicicu na slici sa prve strane? Popustio? :D

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Gale
Je l' moguće da se ovde ozbiljno razmatra stav da je Duda kriv za propast Miličićeve karijere?
Mile, jbmmumater, pa stvarno mi dođe da te banujem zbog takve tvrdnje.
Jes' ti uopšte ispratio bilo šta o Miličiću osim par klipova highlights-a?
Pa stvarno bre...

I da, Hajz, polako sa tim Dudinim "konzervativnim shvatanjima". Gde je Micov sada? Završio je karijeru kod Saleta dok si rekao piksla. Ne sporim da je Sale mnogooo bliži razumevanju ovih momaka, jer je generacijski jaz mnogo manji - ali, polako. Tek ćemo da vidimo kako će dalje teći slaganje između Saleta i Radulje ( usput: Raduljica se lepo slagao i sa Dudom dok ga ovaj nije precrtao sa spiska za SP 2010. i dao prednost Mačvanu). A kako bi se slagao sa Miličićem, možemo stvarno sam da nagađamo.
Korisnikov avatar
By Gale
E, u tom delu si verovatno u pravu. Mada, fer je reći da su Miškovi igrači uletali na spisak da popune epizodne uloge. Nije Duda izbacio iz reprezetacije Darkana ili Rakoča zbog tih svojih kombinacija sa Zalizanim ( barem koliko ja znam), niti bi ikad izbacio, recimo, Bogdana ili Tea ( mislim da ni Teo nije Miškov igrač).

Ne kažem ja da je Duda svetac, ali mi je van pameti da mu svaljujem deo odgovornosti zbog Miličićeve karijere.
Na kraju, Darkan je imao mali milion prilika da od sebe napravi nešto, i svaki put nije bilo pravo vreme.
Korisnikov avatar
By MileBL
Uglavnom Milicic nije igrao za reprezentaciju kada je igrao najbolju kosarku u karijeri zbog Dusana Ivkovica, drugog krivca nema, ta se teza ne moze osporiti.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 18

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]

KK Partizan 2025/26.

Не слушају те Карабу :) ,стигао Ловерњ.. Послато […]

Ilija Glodjović MVP U13 Cedevita cup. https://www[…]