Sve o klađenju i kladionicama
Korisnikov avatar
By familija
Jaycee Carroll napisao:@Familijo

Na koje si granice igrao ove kosarke?Nymburk ne mogu na bet365 da nadjem,al reci mi za Milano i Brose.
Nimburk UK > od 156,5
Bamberg UK> od 158,5
Varese UK> od 160,5
Ikaros UK< od 65,5
Sloboda UK< od 62,5
By Jaycee Carroll
familija napisao:

Na koje si granice igrao ove kosarke?Nymburk ne mogu na bet365 da nadjem,al reci mi za Milano i Brose.
Nimburk UK > od 156,5
Bamberg UK> od 158,5
Varese UK> od 160,5
Ikaros UK< od 65,5
Sloboda UK< od 62,5
Hvala puno.Meni na netu nude za 1,90 Varese 162,5,a Brose 159,5,al mogu da ih kupim na dosta manju granicu,al tad je pa dosta manja kvota.
Korisnikov avatar
By Antoine
MILOS OBILIC napisao: Prvo kaze se filosofija,a ne filozofija.
[offtopic]Reč je kod nas došla preko nemačke literature, a ne grčke, i koristi se u obliku filozofija. Po tvojoj logici, trebalo bi da izgovaramo musej, a ne muzej ili musika, a ne muzika; krisa, a ne kriza; parasit, a ne parazit... Mnogi se i dalje spore oko toga koji je od ova dva oblika pravilan. Glupo je da se ti nađeš pametan da presudiš, i to nekome kome srpski jezik nije maternji.[/offtopic]
Korisnikov avatar
By familija
Antoine napisao:
MILOS OBILIC napisao: Prvo kaze se filosofija,a ne filozofija.
[offtopic]Reč je kod nas došla preko nemačke literature, a ne grčke, i koristi se u obliku filozofija. Po tvojoj logici, trebalo bi da izgovaramo musej, a ne muzej ili musika, a ne muzika; krisa, a ne kriza; parasit, a ne parazit... Mnogi se i dalje spore oko toga koji je od ova dva oblika pravilan. Glupo je da se ti nađeš pametan da presudiš, i to nekome kome srpski jezik nije maternji.[/offtopic]
@Obilicu, Evo @antoine ti je objasnio..
@DZejsi je nas brat iz Makednojie ako nisi znao, i nema potrebe da mu zameris sto ne poznaje Srpski jezik najbolje... ;)
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nisam mu ni zamerio,ali zasto nas profesori onda pogresno uce?Vecina obrazovanih prica da se kaze filosofija.Veroucitelj prica da su padali na fakultetu oni sto su govorili filozofija
Na naslovnoj sliku za ovu pesmu promasio KOLO KOLO iz Cilea poznatu ekipu koju smo mi jednog dana porazili sa 3-0
Korisnikov avatar
By familija
familija napisao:

Nimburk UK > od 156,5
Bamberg UK> od 158,5
Varese UK> od 160,5
Ikaros UK< od 65,5
Sloboda UK< od 62,5
Bamberg me unisti... :doh:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 82835-1055
By Jaycee Carroll
I kako onda da ne opsujem Gavela,Jacobsena,Nahbara,Goldsberija kad ne mogu 70 poena Bayernu da ubace?Ja sam imao fin tiket,pao sam isto na Bamberg,ali i na Real,igrao sam ga uzivo na 1,83 kvotu,pogodio sam italijane 162,5+ i jos nesto.Sutra ocekujem opet ponudu :D
Korisnikov avatar
By familija
Jaycee Carroll napisao:I kako onda da ne opsujem Gavela,Jacobsena,Nahbara,Goldsberija kad ne mogu 70 poena Bayernu da ubace?Ja sam imao fin tiket,pao sam isto na Bamberg,ali i na Real,igrao sam ga uzivo na 1,83 kvotu,pogodio sam italijane 162,5+ i jos nesto.Sutra ocekujem opet ponudu :D
Ma bice uvek brate predloga..
Ali izgleda da Pesic bas namesta ovaj Bajern da lici na nesto...Igraju sve tvrdje i tvrdje..lomio sam se za tu utakmicu, al rekoh ajde odigrace Bamberg svoje, a oni u drugoj cetvrtini 7 poena... :shock:
By Jaycee Carroll
familija napisao:
Jaycee Carroll napisao:I kako onda da ne opsujem Gavela,Jacobsena,Nahbara,Goldsberija kad ne mogu 70 poena Bayernu da ubace?Ja sam imao fin tiket,pao sam isto na Bamberg,ali i na Real,igrao sam ga uzivo na 1,83 kvotu,pogodio sam italijane 162,5+ i jos nesto.Sutra ocekujem opet ponudu :D
Ma bice uvek brate predloga..
Ali izgleda da Pesic bas namesta ovaj Bajern da lici na nesto...Igraju sve tvrdje i tvrdje..lomio sam se za tu utakmicu, al rekoh ajde odigrace Bamberg svoje, a oni u drugoj cetvrtini 7 poena... :shock:
Jbg,vidis stara skola treneri sta rade Dule,Pesic,Duda,Zeljko svi igraju na manji broj poena,dok ovi mladji forsiraju run and gun tipa Pjanidjani :lol: Sutra pravimo dobitak,da se mozda ne kladis online?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 59
NBA

Иако не пратим ја бих више волио да Њујорк узме т[…]