Stare teme
By Edibledi
Mićić, Reljić, Dangubić, Veličković i Marjanović. Nije loša petorka. Tu su još Avramović, Luković, Bojić i Krstić. Vrlo dobar tim. Serija Vršca 8:2, smanjili su na 34:23.
Korisnikov avatar
By rudonja
jako kratko sam trenirao sa starijim Lukovicem. Burazer mu sasvim fino igra. Oliver Popovic je jako ostario.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zasto Bojic nije igrao ni minuta?Novica mora i moze bolje,iako je bio povredjen verujem u njega da moze da pobedi Partizan.Ipak polako vazno je da se oporavio.
Radovic bi mogao i kod Mute sledece godine
@Rudonja pre neki dan sam ga video sa klincem kod Vuka,dobro izgleda za svoje godine,mi smo navikli da ga poredimo sa onim Oliverom od pre 15 godina :D
Kole slazem se Vasa je odigrao jako zrelo i sa dosta asistencija i polaganja na drugi obruc jedino trojku nije mogo da ubode nije ga iso sut,a za Bobija se slazem u vecini stvari,koliko su mu puta protnuli na polaganje klinci iz Vrsca ispood ruke,neverovatno da u odbrani kiksira toliko a kampuje za medalju,Cak mu i Miloje par puta pokazuje da u odbrani samo podigne ruke,stvarno dosta dobrih klinaca na jednom mestu,nadam se da ce sledece godine u aba ligi da se izbruse
Korisnikov avatar
By Grotesque
kosta76 napisao:Ova utakmica je samo dokaz da ima talenata u nasoj ligi. Ostalo je na trenerima koji rade sa njima
P.S...Kako se preziva onaj momak u Vrscu..Prezime mu pocinje na slovo M?..Igrao je na 4 i na 5.
Maravić?
By milanezija
Mene je iskreno odusevio Radovic iz Vrsca. Sjajno igra index 26. Novica i Lukovic mu nisu nista mogli. Poslednjih par minuta je lopta najcesce isla na njega i resavao je sjajnim naskocima na 3-4 metra od kosa. Za razliku od ALjose koji je za mene ocajan bio danas. I Novak moze biti neko. Veceras se videla razlika izmedju Vase i Dangube. Bacanja u zavrsnici, prvi 6/6 a drugi 1/4.
Korisnikov avatar
By Gaja
Sad dosao iz hale...Prvo se iznenadi kad video sever i jug,bas lepo izgledalo.Jos kad bude bilo puno...
Gledah Vizuru - Vrsac.Bila zanimljiva tekma,Vrsac se dva puta vracao iz mrtvih.Kad video Miloje da vrag odneo salu onda ubacio Novicu(mada nista nije uradio) ali eto cisto da im svojim prisustvom da neku sigurnost.I bio je prvi mahac sa klupe. :D
Bobi i dalje ne zna nista ko kurac,a posle tekme Partizan Sloboda jasno mi zasto dominira u KLS.Najvise mi se dopao Radovic iz Vrsca.Igrac tipa Dimic.Vuksanovic takodje igrao lepo,i lepo sutirao.Micic superiska,bice neko mudo od njega.Cini mi se da Dangubic nista nije napredovao od prosle godine.

Partizan - Sloboda
Dosla mala simpaticna grupica ljudi koji su navijali za Slobodu.Prvo sto mi zapalo su tri deteta u sastavu Slobode koja izgledaju kao da su tek izasla iz osnovne skole. :shock: Pa onda na drugoj strani pogledam pobesnelog Gagija,zivotinju Gordona,strvinu Muslija,pit bula Gordica,manijaka Cakarevica,ludog Lucica...
Mislim da sam dovoljno rekao :mrgreen: Dosli kao neki grobari i koliko toliko spasili ovaj dan.Najvise sam se smejao kad poceli da pevaju "javi se zapad" a ono niko ni da bekne :lol: I onda poceli da pevaju "Kragujevac ceo crno beo" :lol:
Sto se tice tekme,koji je ono amaterizam :doh: Jel ste videli one kontre Slobode i jos neke poteze? :shock: Jebem li ti muku,nisam znao da li da se smejem ili da placem.Na sta nam se svela kosarka. :character-cartman: Musli i Gordana se izzivljavali,Musli utera njihovog "centra" pod kos pa kad ga prikuca kao da ga nema.Agoniju Slobode sam gledao do osmog minuta 3/4 i otisao kuci ne verujuci u ono sto sam upravo gledao.

Pri povratku kuci svratio sam u Katarinu i pojeo masan burek sa mesom i jogurt.Nije bilo nikoga u pekari tako da sam jeo ko stoka seljacka bez noza i viljuske.
[glow=red]I nije bio neki burek.[/glow]
Nastavio sam kuci :whistle:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 53

Знам увек ко ће да напише све детаље за младе игра[…]

NBA

Dolan nije zasluzio da NYK osvoje titulu pod njego[…]