Sve o klađenju i kladionicama
Korisnikov avatar
By familija
Jaycee Carroll napisao:
familija napisao:
Jaycee Carroll napisao:I kako onda da ne opsujem Gavela,Jacobsena,Nahbara,Goldsberija kad ne mogu 70 poena Bayernu da ubace?Ja sam imao fin tiket,pao sam isto na Bamberg,ali i na Real,igrao sam ga uzivo na 1,83 kvotu,pogodio sam italijane 162,5+ i jos nesto.Sutra ocekujem opet ponudu :D
Ma bice uvek brate predloga..
Ali izgleda da Pesic bas namesta ovaj Bajern da lici na nesto...Igraju sve tvrdje i tvrdje..lomio sam se za tu utakmicu, al rekoh ajde odigrace Bamberg svoje, a oni u drugoj cetvrtini 7 poena... :shock:
Jbg,vidis stara skola treneri sta rade Dule,Pesic,Duda,Zeljko svi igraju na manji broj poena,dok ovi mladji forsiraju run and gun tipa Pjanidjani :lol: Sutra pravimo dobitak,da se mozda ne kladis online?
Ne, nesto sam malo probao na sporting.betu...ali nemam toliko vremena da odvojim od svojih obaveza..Kladionica, sastavim tiket i sta bude..
By Jaycee Carroll
Ja sam krenuo pa sta bude neka bude,na primer burazer je stavio 200$ i za nepuni mesec je stigao do 1150$,lepo mu ide da ga ne urocim.Meni za sad nikako da krene :think:
Korisnikov avatar
By familija
Jaycee Carroll napisao:Ja sam krenuo pa sta bude neka bude,na primer burazer je stavio 200$ i za nepuni mesec je stigao do 1150$,lepo mu ide da ga ne urocim.Meni za sad nikako da krene :think:
Ma tesko je to napraviti..mozes ali samo sigurice i veci iznos uplate, znaci ne vec kvote od 1,20-1,30..

Evo nekih predloga za danas...

ODBOJKA
Zvezda - DJerdap BH1

VATERPOLO
Zvezda - Vopjvodina BH1

KOSARKA
Ventspilis Domacin UK>
Sijena Domacin UK>

HOKEJ
Visp - GSK Lajons 6+ (Svajcarska 2)
OLten Sijere 6+ (Svajcarska 2)
Korisnikov avatar
By Joomla10
Moze, ali ko ima vremena bas dosta. Recimo ja sam uzeo bas dobre pare na Partizan-Ritas, kada su poveli pola kosa, dali su kvotu 3.1 na Partizan. Na Olimpiju, pa na Zalgiris protiv Cedevite, doduse tu sa hendikepom, ali bas treba zivaca i vremena...

Moj tiket za danas:

Monako 1
Valensija 1
Galatasaraj 2
CDF-Bazel 6+
M. Juzni 1

Kvota 7.8
Korisnikov avatar
By familija
familija napisao:
Jaycee Carroll napisao:Ja sam krenuo pa sta bude neka bude,na primer burazer je stavio 200$ i za nepuni mesec je stigao do 1150$,lepo mu ide da ga ne urocim.Meni za sad nikako da krene :think:
Ma tesko je to napraviti..mozes ali samo sigurice i veci iznos uplate, znaci ne vec kvote od 1,20-1,30..

ODBOJKA
Zvezda - DJerdap BH1

VATERPOLO
Zvezda - Vopjvodina BH1

KOSARKA
Ventspilis Domacin UK>
Sijena Domacin UK>

HOKEJ
Kako se zajebah i ne odigrah na mom tiketu siguricu...Nimburk UK>... :doh:
Korisnikov avatar
By familija
familija napisao:
familija napisao:

ODBOJKA
Zvezda - DJerdap BH1

VATERPOLO
Zvezda - Vopjvodina BH1

KOSARKA
Ventspilis Domacin UK>
Sijena Domacin UK>

HOKEJ
Kako se zajebah i ne odigrah na mom tiketu siguricu...Nimburk UK>... :doh:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 94431-1056

Ovih dana gadjam u centar!!! :D
Korisnikov avatar
By Antoine
:clap:

Samo mi nije jasno što stavljaš kvotu 1.15 dva dana posle ostalih mečeva?
By Jaycee Carroll
@familijo

Juce nisam bio u prilici citav dan da dodjem na forum,jel prosao tiket koji si mi postavio?Pu jebem mu mater eto kakav sam maler :snooty: Sta cemo da igramo za danas @joomla @familija i svi ostali pisite.
Sto se tice fudbala ocekujem pobedu Celsija,Psv 3+ i Man.City 2.
Korisnikov avatar
By familija
Antoine napisao::clap:

Samo mi nije jasno što stavljaš kvotu 1.15 dva dana posle ostalih mečeva?
Utakmice su planski odigrane (cak sam nimburk zaboravio - kvota 1,85),i to sto je ostalo su neki moji sigurni fiksevi. Malo nisam vodio racuna o vremenu, a malo mozda i planski... Jer takve utalmice mogu da branim... Igram ja te kvote cesto. Znaci cetiri - pet manjih kvota 1.10-1.40 i dve tri jace oko 1,85 i to je to... Bitno je da se izvuku pare makar se i branilo. Nisu to veliki dobici, uglavnom 5-10 hiljada.. Ali ja zadovoljan.. ;)
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 59
NBA

Иако не пратим ја бих више волио да Њујорк узме т[…]