Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
U vecem delu se slazem sa Karabuom, narocito ovo za tim. Naravnk ne za trenera, i nikako za Sns!

Ako bi uspeli da zadrzimo Milutinova, ja bih gradio tim oko njega, da bude prva opcija, i to da mu bude predoceno, znaci stalno na njega.

Milutinovic je jako pismen igrac, i inteligentan i zna prostu kosarku + tranziciju. Znaci, igras odbranu, trcis kontru, napadas kos kada odbrambeni igrac kasni, zna i da spusti kada napadne kos za centra, zna da uradi fintu i polaz. Apsolutno sam za to da ostane.

Sasa pokazao na kraju tek da zna da napadne i ostavi centru loptu, ako ostaje, onda od pocetka i bio bi onaj pravi.

Tepara da ostane naravno.

Ja sam ovde bas pravi zastupnik Grka i mislim da moze da bude nase super pojacanje, mozda ne ove nove sezone, ali sa odredjenom minutazom, meni deluje da ima perpektivu. Sa onim skokom(naravno to treba videti na delu, da li ide stalno na ofanzivni, kako gradi coveka, kakav je u defanzivi i da li ima tajming za rampu). Po meni potencijalno defanzivno dobar igrac, ako nauci da trci kontre, mogli bi konacno i da dobijemo neku ali up zavrsnicu i kucanja iz ofanzivnog skoka. Zanimljivo, ima dobar sut za 3, bar ono sto sam gledao po zagrevanjima, nije kamenjar, a odraz, sou. Odgovoran sam za ovog Grka, ja sam njegov najveci zagovornik, ima nesto u njemu, osecam.

Imam jedno pitanje, kako bi komentarisali kada bi dosao Miloje ili Dzikic i posle 3-4 meseca kaze nesto kao Dule na konf vezano za nemanje para i sponzora?
Korisnikov avatar
By djokonda
Meni se ovaj Karaburčev tim sviđa, nemam nijednu zamerku za njega...jedino mislim da Partizan neće imati para ni za to.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Poska napisao: Milutinovic je jako pismen igrac, i inteligentan i zna prostu kosarku + tranziciju. Znaci, igras odbranu, trcis kontru, napadas kos kada odbrambeni igrac kasni, zna i da spusti kada napadne kos za centra, zna da uradi fintu i polaz. Apsolutno sam za to da ostane.
Sve sto sam ja video ovde jeste da se zaleti ko june ka kosu (uglavnom u tranziciji)
Sut los, ispada u odbrani, inteligencija upitna.

Ima dobar prvi korak, jedino to.

Ne znam sta ste to videli a meni je promaklo. Pogotovu pojedini komentatori koji ga bez osnove velicaju.
Korisnikov avatar
By djokonda
BBBbbb napisao:
Poska napisao: Milutinovic je jako pismen igrac, i inteligentan i zna prostu kosarku + tranziciju. Znaci, igras odbranu, trcis kontru, napadas kos kada odbrambeni igrac kasni, zna i da spusti kada napadne kos za centra, zna da uradi fintu i polaz. Apsolutno sam za to da ostane.
Sve sto sam ja video ovde jeste da se zaleti ko june ka kosu (uglavnom u tranziciji)
Sut los, ispada u odbrani, inteligencija upitna.

Ima dobar prvi korak, jedino to.

Ne znam sta ste to videli a meni je promaklo. Pogotovu pojedini komentatori koji ga bez osnove velicaju.
Dečko izgleda kao školovan košarkaš (što se recimo za Andrića ne može reći)...zna da napadne driblingom, ima ulaz, promenu brzine, pravca, finte...nije ni toliko loš šuter...problem je što negde od 18-19 godine stagnira...nikako da počne da pruža dobre partije u kontinuitetu...šta je problem, ne znam...Pešić mu je dao u CZV dosta prostora, imao je pravu šansu...na kraju je i on digao ruke od njega, ne znam zbog čega. Problem mu je odbrana...fokus u odbrani, pristup, timska odbrana.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Poska ja sns nisam pomenuo ni jednom recju, valjda od tolikih legendi imamo nekog ko je voljan da unese novu energiju u klub.

@BBBbbb da se potpuno razumemo, daleko od toga da je bilo ko ovde odusevljen Milutinovicem. Znam da ja prvi nisam, ali decko je pod ugovorom i mislim da bi bilo finansijski neodgovorno da ga sutnemo. Sa druge strane, za rezervnu opciju mi ne deluje tako lose, tehnicki je on solidno potkovan, razume igru, dobro cita neke situacije na terenu, a iako ne deluje tako na oko ni atletski nije apsolutno uzasan. Jedino sto nema tu sirovu snagu, ali dobro. U principu decko pravi vrlo malo gluposti na terenu, sto sam poceo tokom sezone sve vise da postujem gledajuci Murica, Daloa, Pavlovica i Djumica (pre njih Gagica i Muslija).
Korisnikov avatar
By Nenad1
Obrni okreni: Ako zelimo sezonu bolju od ove koja je prošla - Moramo imati ekipu bolju od ove koja se igra razlaza. Imati bolju ekipu od ove, znači pojačati istu. Ako bilo ko ode (a hoće), treba dovesti najmanje jednaku zamenu. Ako drzava dozvoli, opstajemo - ako ne... čekamo bolje dane jer ničija nije gorela večno! U drugoj varijanti, potrebno je da svi drugi postanu slabiji od nas :D (što se neće desiti). Jedino u ova dva slučaja mozemo da se nadamo povratku u EL što treba da bude jedini realan cilj i jedini opravdan cilj. Sve drugo je mlaćenje prazne slame.

Partizan ove sezone nije mogao bolje i ovo što je urađeno je dovoljno dobro sa ovakvom rotacijom... Koliko para, toliko muzike (uvek bilo i biće)! Najpre, treba videti da li neko i ko tačno ostaje, videti ko odlazi (i za koje pare), naći sponzora izvan zemlje za igrački kadar (mada je to teško). Nama trebaju pare da napravimo ekipu i to je to. Dugoročno planiranje i pravljenje mladih igrača se ne isplati klubu koji nema para. Svakog koga bi i napravili da valja, odvela bi ga zvezda u FMP (jer u prvom timu nema mesta)... Praviti igrače je moguće samo ako imaš para da ih neko ne bi odveo za kikiriki. Valjalo bi ubediti nekog bogatog Rusa ili oformiti FOND u koji bi svi koji vole KKP ili oni koji su mu duzni u sportskom smislu, mogli uplaćivati sredstva. PFC bi napravio odličan posao kada bi se kvalifikovao u LŠ i ako bi još i pobedio koju tekmu, eto para i za KKP. Mislim da čak ne bi bilo loše da se KKP i PFC fuzionišu na način da se deo sponzorskih ugovora PFC-a odnosi i na KKP (u malom procentu). Dva prosečna fudbalera su dovoljna da pokriju troškove CELOG KOŠARKAŠKOG TIMA. Zato se drzava i opredelila da nam ukrade košarku a na fudbal! Košarka je puno jeftiniji sport od fudbala a jednako je popularan kao i fudbal.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
@Karaburac
Ja sam misljenja da je dobio vise minuta napravio bi vise gluposti. Generalno povucen je u ofanzivi, njegova odluka i/ili odluka trenera. Nekada tek u tranziciji se i primeti da je na terenu.
Atleticizam mu je najjaca strana i poret strasne zapustenosti fizicke. To mu je uvek bilo glavno oruzije.

A od svih pobrojanih, mislim da po supljoglavosti Musliju nije niko ni do kolena. On fascinira...

Za ugovor znam, zato sam i rekao ako je moguce bez neke stete raskinuti, da bih to uradio.
Korisnikov avatar
By Em..
@Karaburac
Svaka cast. Da li moze da se raspadne klub koji ima toliko ljudi spremnih da uloze truda i vremena za njega? Ne bi smelo to da se desi. Samo jos kada bi neko ko se necem pita, bar razmotrio neki od ovih predloga.

Salvatore Guliano napisao:Ajde ja da dam svoje misljenje ovako bi nesto voleo da sastavimo.

1)Pot
1-2) Milisavljevic Tepic
2) Marinkovic Milutinovic
3) Pavlovic/Sinovec Andric
4) Bezbradica Kurcoglu Glisic
5) Rakovic/Perovic Milutinov

Ako zadrzimo Tepica, Sasu i Milutinova.

To bi bio solidan tim i mislim da bismo mogli da u njemu razigramo neke igrace za dogodine... A rezultati i nisu bitni sto se mene tice.

Sent from my LG-D290 using Tapatalk
:obscene-smokingred:

:handgestures-thumbup:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 278

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija