Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Timote Luvavu-Kabaro i Alfa Kaba u Megi.
Jos jedan razlog da ne volimo Megu naredne sezone. Sada ce i da prodaju meceve i da razvijaju strance. Do sada su makar razvijali nase mlade igrace.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Da su to provereni stranci koji mogu da naprave razliku na terenu onda bih i razumeo takav potez. Ovako dovesti mladog igraca od 18 godina da igra, a Srbin da greje klupu je cista glupost. Nemam nista protiv stranaca, ali protiv stranaca koji prave razliku, dok je dovodjenje ovih mladica za mene los potez.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Je l' gledao neko ovu dvojicu sto su potpisali? Ima li kakve vajde od njih ili Misko samo popunjava broj igraca sada kada je ostao bez 70% tima?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Imace Zagorca, Jaramaza, Krstica koji i nece biti neki igrac i to je manje vise to.
Ne znam da li im je Misko menadzer ali da su pametni trebali bi da uzmu par domacih igraca kao sto su Novak, Pot, Rebic, Cvorovic, Kaplanovic... A od starijih igraca da probaju da dovedu Sinoveca koji je godina u ABA ligi zahvalan igrac, Kravica, Nastica...
Mislim da bi Miloje napravio dobrog centra od Nastica.

OTVORIO SAM NOVU TEMU ZA MEGU PA SE PRABACITE TAMO.
Korisnikov avatar
By skeske
Molio bih neke od vecih poznavalaca ovog sporta da mi objasni kako to Milojevic pravi centre? Stalno citam kako to Miloje dobro radi sa centima pa me zanima da mi neko objasni u detalje kako to funkcionise, jer ocigledno dobro ne poznajem kosarku kada ja to ne vidim. Vidim samo da dobijaju neogranicenu slobodu i pravo na serije gresaka. Evo npr, Bobi je popravio igru na niskom postu, pik, odbranu pika, kretnje, odbranu na covjeka tek kad je dosao u Zvezdu. Ili sam ja nesto pobrkao? Jokic igra na cisti osjecaj, on se moze dotjerati za 60% u svim segmentima i ne vidim sta je drasticno popravio? Necu da ulazim u disciplinu u odbrani i sl, ali volio bih da mi neko objasni taj hajpovan sistem pravljenja igraca od strane Milojevica jer ja ga na zalost ne vidim.
Sto se tice Francuza, bolje visoki crnac nego Sulovic. Mega nema visokih prospekata kod domacih igraca pa je ok da dodju crnci. Nije Mega nigdje potpisala da ce razvijati samo Srpske talente.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Otvorili smo novu temu za novu sezonu, ova ce ubrzo biti arhivirana. Da si gledao Jokica ili Marjanovica u sezoni pre Mege i u prvoj Meginoj sezoni kada su igrali KLS (Jokic je tad tek upao u superligi u tim) bilo bi ti jasno koliko su njih dvojica napredovala u Megi. Ukoliko si ih gledao i opet ti nije jasno, onda i nema neke potrebe da se objasnjavamo.
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78

Da, da zanimljivih igrača ima, mada su to sve vete[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ја се не могу отети утиску да би Радоња губио екип[…]