Sve o klađenju i kladionicama
Korisnikov avatar
By Antoine
familija napisao:Evo nesto za danas...
KOSARKA
Zalgiris BH1
Partizan UK<
Barselona BH2

ODBOJKA
Modena BH1
Spartak LJig BH1

RUKOMET

Zagreb BH1
Ispratio sam te. Samo sam izbacio Partizan, apsolutno je igrački odigrati manje poena na meču, ali ne mogu da gledam meč i da se radujem kad neko promaši. :)
Korisnikov avatar
By familija
@antoine
Isti si kao jedan moj drugar....kad god mu za kosarku ili hokej kazem manje on se hvata za glavu...
Nemam ja problema sa tim... Ako mi osecaj kaze, igram bez problema...
Korisnikov avatar
By Antoine
familija napisao:@antoine
Isti si kao jedan moj drugar....kad god mu za kosarku ili hokej kazem manje on se hvata za glavu...
Ma ja obožavam da igram minus poena i na basketu i na nfl-u, i 0-2 na fudbalu, ali ne volim da gledam meč na kojem se nadam da će svi imati loš dan :)
Korisnikov avatar
By familija
Antoine napisao:
familija napisao:@antoine
Ma ja obožavam da igram minus poena i na basketu i na nfl-u, i 0-2 na fudbalu, ali ne volim da gledam meč na kojem se nadam da će svi imati loš dan :)
Bio si u pravu...NIsam verovao da ce mo mi ubaciti 87 poena!!! :shock: :shock: :shock:
Korisnikov avatar
By familija
MILOS OBILIC napisao:
familija napisao:Danas je bilo lose...sutra je bolji dan..A pazi mog malog i njegov tiket (inace ga sam sastavlja)...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 45933-1056
Koliki ti je sin? navukao si i malog na tikete :D
Ma nisam...ponekad mali odigra...prati sport sa mnom i tacno snimio sve sta ja igram i koja ekipa i na koji nacin igra... :D
By Jaycee Carroll
Puno sam izgubio na City juce,ali spasao me onda Real,zatim tiket,pa sad Barca,izvuko sam se iz teske situacije :dance:

Juce sam pogodio

Phila - 5,5 - H1 oko 1,40
Cavs - 222,5 under 1,38
Nadal - 2-0 u setovima 1,33
Wanderes - Carera na 2:1 rezultat u 40 minut igrao sam over 4,5 1,61
Cruz Azul 75 minut 1:1 rezultat igrao sam 3,5 under 1,10 kvota
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13