Stare teme
Korisnikov avatar
By rudonja
koliko se secam, drugo poluvreme je krenulo dosta umrtvljeno. Rakocevic je imao 20 minuta da se odmori tokom prekida. Nemojmo optuzivati momka bez razloga. Slazem se da se ne moze pobeci od godina, ali ubedjen sam da on nije razlog za prekidanje. Zanimljivo je kako niko nije prokomentarisao skandiranje 'Covic Vesna j.... Se ko besna' i kako Covic nije uopste reagovao, a setite se da je za to pravio mnogo veci haos. Zakljucak je da ni ciganima nije odgovaralo odlaganje zbog Ulma, ali stvarno je pitanje razuma nastaviti onu utakmicu koja je licila na basket u pojasu Gaze. Kriv je organizator. Setite se da je Milova policija uletela medju Varvare sa psima. E tako se prazne tribine.
Korisnikov avatar
By Vuk
kosta76 napisao:Ajde okacite utakmicu do prekida....Ono sto je odigrano.
Da mirne glave svako pogleda i donese zakljucak.
Stvarno je bio lep mec pre prekida, imalo je sta da se vidi.
Gledao sam sinoc oko dva snimak na areni. Izgleda jos nisu izbacili na net, pa ne mogu da nadjem. Utakmica je bila sjajna, njihovi igraci su se malo pogubili, ali ih je Rakoc drzao u zivotu. Covek zaista sjajno igra, mada smo nekoliko puta odigrali dobru odbranu (jednom na pick-u koji je igrao sa Katicem kad smo uzeli loptu i nekoliko puta na njegovom sutu). Nasi su odigrali veoma dobro, mada sam siguran da mogu jos bolje. Pisali su to ljudi vec, mislim da je najznacajnije to sto su oni videli da mogu da se nose sa Zvezdom bez problema, tako da mislim da ce to puno znaciti za dalja takmicenja.
Sto se tice ovog smesnog saopstenja, mislim da ga je iluzorno komentarisati. To da je Dule kriv, da su sudije krive? Zbog cega sudije? Gde je sinoc bilo tendencioznog sudjenja? Ali mislim da je bespotrebno da ulazimo u dublje komentarisanje toga kako bismo izbegli da pricamo o svemu samo ne o kosarci.
Toliko je sve odvratno da mislim da neću ni gledati ostatak. Koga boli ko će osvojiti posle ovoga. Čemu to manijačko uživanje u isključivosti?
Pešić je bio u pravu kad je onomad pričao o tome da njega interesuje publika koja gleda košarku, a ne mamlazi koji vise po krovu dvorane i skaču po tribini. Lično bih volio da nam atmosfera na tribinama postane španska ili francuska, a ne grčka. Boli me za koreografije i navijačke pjesme. Hoću da gledam košarku, a ne da razmišljam hoće li mi maloumna bagra lansirati raketu u glavu ili me pregaziti u stampedu. Dok neko ovo ne izdvoji kao prioritet našeg sporta, imaćemo ovakve horore.
I bez veze je sad ova priča kriv je Debeli, kriv je Ćoki, Rakoč je star i ostalo... Mislim da ovde ima dovoljno objektivnih ljudi da se iskulira s tom pričom jer to i odgovara bolidima kojima je ovo zanimljivo, jedino ispravno, super itd.
Korisnikov avatar
By Zex88
Opet vi da je Igor crkao..Strasno..
Zex88 napisao:Opet vi da je Igor crkao..Strasno..
Kao što neko reče, potpisujem, spremniji od većine u ligi/ligama. Pri tom, priča nema veze nikakve s dešavanjima na terenu. Pa nije on igrao mahalaški basket, pa kao ej nešto me probada, ajd da igramo sutra, nema veze što igramo prekosutra protiv Ulma...
Korisnikov avatar
By Zex88
dachakg napisao:Prema poslednjim izvestajima,polomljeno je oko 500 stolica u hali! Znaci,strasno,strasno,strasno!
Sve ce to Mladja pozlatiti. :)
Korisnikov avatar
By rudonja
ROFL>
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 53
KK Partizan 2025/26.