Sve o klađenju i kladionicama
Korisnikov avatar
By Antoine
Dovoljno je glupo pasti za jedan gol, ali za jedan koš... :x

Slika
By Jaycee Carroll
Toni brate zar ti ne racunaju produzetke?Inace sto se tice utakmice,gledao sam je na netu pocela je u 00:00h,trajala je oko 3ipo sata,paklena utakmica,Denver imao 2 mec lopte,ali na kraju KG ih resio.Ja sam na online kupio hendikep +8,5 Denver i igrao jos 4-5 para i proso sam.Juce sam isto tovario Ajax na golove(u plusu oko 31 euro),Barcelona(u plusu oko 15 eura) i Porto uvece (+ oko 10E).
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sutra Junajted 2 i to kvota 4.75 cist dobitak na kladzi,a jos za hrabrije iz 2-2 kvota 9.Robi van Persi,Skols,Gigs,Runi i Vidic ce da napune Madridjane.
Veceras mozda potencijalno iznanadenje 1 na Seltik,a PSG je blizi pobedi,ali ko ce ga znati.
By Jaycee Carroll
@MO

Kad vas naguzimo sutra nece te biti 18 dana na forumu.Ronaldo oprasta ruznu proslost 8-)
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sutra Junajted puni,a Ronaldo Penaldo nece se ni videti.De Gea ima da se lalozi protiv svog rivala iz Madrida,a Van Persi i Runi da pune.Gigs naravno da asistira i lomi kicmu Serhiu Ramosu.Pisimo o tome na fudbalskoj temi.
Prvi teket
Seltik-Juventus 1
Valensija-PSG 2
Drugi tiket
Seltik-Juventus 2
Valensija-PSG GG
Del Potro-Monfis 1
Nacional-Gajakvil 1
Nimburk-Bilbao Manje poena od 160.5
Korisnikov avatar
By Antoine
Jaycee Carroll napisao:Toni brate zar ti ne racunaju produzetke?
Ne brate, samo regularni deo. Zato ti daju da odigraš X
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
MILOS OBILIC napisao:Sutra Junajted puni,a Ronaldo Penaldo nece se ni videti.De Gea ima da se lalozi protiv svog rivala iz Madrida,a Van Persi i Runi da pune.Gigs naravno da asistira i lomi kicmu Serhiu Ramosu.Pisimo o tome na fudbalskoj temi.
Prvi teket
Seltik-Juventus 1
Valensija-PSG 2
Drugi tiket
Seltik-Juventus 2
Valensija-PSG GG
Del Potro-Monfis 1
Nacional-Gajakvil 1
Nimburk-Bilbao Manje poena od 160.5
Jebeni Nacional igrao 2-2
Korisnikov avatar
By Joomla10
Antoine napisao:
Jedino Mozzart racuna regularni deo samo ako se ne varam, a i ja igram kod njih samo zbog avansne uplate, gospodski :) . Mada me nerviraju jako sa cekanjem po 15 minuta minimum kada treba da se podigne novac.
Korisnikov avatar
By Antoine
Joomla10 napisao:
Antoine napisao:
Jedino Mozzart racuna regularni deo samo ako se ne varam, a i ja igram kod njih samo zbog avansne uplate, gospodski :) . Mada me nerviraju jako sa cekanjem po 15 minuta minimum kada treba da se podigne novac.
Takođe. Mada, pošto znam dosta ljudi koji rade u Mozzartu, ipak zavisi od operatera na uplatnom mestu jer je namešteno da ti odmah odobrava isplatu ako je dobra sinhronizacija sa centralom. Jedino ako ne podižeš veće sume, pa moraš da čekaš otvaranje sefa. :)
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 59
NBA

Иако не пратим ја бих више волио да Њујорк узме т[…]