Stare teme

Koji tip drafta?

1. Klasični "snake"
6
43%
2. Auction draft (kao prošle sezone)
8
57%
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Prvo dva mesta su izgleda poznata Skugric sampion El Guapo drugi.
Ja se nadam 5 mestu u bespostednoj borbi sa Gagulatorima mada i Madness vreba iz prikrajka.
By surda
Stiglitz napisao:Prvo dva mesta su izgleda poznata Skugric sampion El Guapo drugi.
Ja se nadam 5 mestu u bespostednoj borbi sa Gagulatorima mada i Madness vreba iz prikrajka.
Polako s tim da je sampio poznat. :D
Jedna-dvije povrede cuda cine...
Pazi, slicnom logikom, kojom si Tyrion Lannister izbacio iz prve tri ekipe, tako i Gagulatori idu ispred tebe :P
Korisnikov avatar
By Lika
Ja sam odmah nakon drafta najavio da imam ekipu za top 5, a ako bude sreće mogao bih napasti i 3. mjesto.
A pazi ovo, sinoć se nećkam da li da vratim Asika, vidim Davis gotov za sezonu, rekoh u jutro ću ga pobrati, kad li gotovo, otišao.. :doh:
By surda
Lika napisao:Ja sam odmah nakon drafta najavio da imam ekipu za top 5, a ako bude sreće mogao bih napasti i 3. mjesto.
A pazi ovo, sinoć se nećkam da li da vratim Asika, vidim Davis gotov za sezonu, rekoh u jutro ću ga pobrati, kad li gotovo, otišao.. :doh:
Dobar si ako ti je to prvi takav igrac :)

Sent from my GT-S6310 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Lika
surda napisao:
Lika napisao:Ja sam odmah nakon drafta najavio da imam ekipu za top 5, a ako bude sreće mogao bih napasti i 3. mjesto.
Dobar si ako ti je to prvi takav igrac :)

Odakle da krenem :lol:
- waive Jokića
- trade Eda Davisa za Nurkića (ok, tu je moglo biti i obrnuto, mogao je proigrati)
...itd :doh:
By surda
Zato se neko doktorski rijesi Erica Gordona. :D

Jbg, ni Jokara sam nije ni sanjao da ce imati ove minute. Lako je sada pricati da je to bio dobar potez.
Mogu i ja sad da pisem kako sam znao da ce KAT, Crowder, Green, Kemba, ili ko vec imati ovakve sezone.

Korisnikov avatar
By milica
Pretpostavljam da Lika nije stigao da organizuje dodatne nagrade (u suprotnom mogu da ostanu i za sledeću sezonu :D ).
Elem, KK Skugric će dobiti šal, a El Guapo majicu Voriorsa.
Za desetak dana ću biti u Srbiji.
Pošaljite mi na pp neku poštansku adresu na koju mogu da pošaljem sitnice u drugoj ili trećoj nedelji avgusta, na kojoj će biti neko da primi paketić (taman treba da šaljem nešto i na jug Srbije, pa mogu sve o jednom trošku :) ).
Prikačeni fajlovi
2016-08-01 21.46.25.png
2016-08-01 21.46.25.png (107.29 KiB) Pogledano 2552 puta
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]