Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Svaka cast Davoru.. Pravi sportista,neko ko se puno zrtvovao i kome se na najbolji nacin vratilo sve..

A onima preko..
Korisnikov avatar
By Zex88
Zvizdali su navijaci Jermena Davoru,ali je ovaj napravio fantastican gest,zaustavio ih je i trazio aplauze..

Davor je pravi Lala..
Korisnikov avatar
By Jomer
svaka cast, pravi primer razlike izmedju sportiste i onih turista sto smo gledali predhodnih dana, treba posle ovih OI dodeljivati penzije i pare samo za OI medalje

kaze Topic danas na Rts imao sam normu ali se nisam prijavio na vreme :lol:
Korisnikov avatar
By BogdanB
Pavle Knežević ‏@PavleKn 5m5 minutes ago
Inspirativne reči našeg olimpijskog šampiona Štefaneka: Rekao sam sebi izdrži do kraja, potuci se, umri tamo, ali ne smeš da mu daš ništa.
Korisnikov avatar
By Zex88
Sjajne odbojkasice.. Deluje mi da su one ovaj meca sa Ruskinjama dobile jos u svlacionici.. Toliko koncentrisano i nalozeno su izasle.. Ruskinje su se vratile u 3 setu jer je Maja previse lopti davala Tijani.. Prosto je umorila.. Cim je okrenula malo i ova dosla do daha,sve je doslo na svoje mesto..
By podgorica
Vrhunski! 3 polu-finala u ekipnim sportovima, sjutra da uzmemo ono nama najbitnije 4. polufinale, i da se nadamo brdu medalja iz ekipnih sportova.

Srbijo, gazi ih sve!
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 20
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]