Stare teme
By Edibledi
Kakva igra naših odbojkašica protiv Ruskinja, ovo je neverovatno?!?
Bilo je bombardovanje Boškovićke i Mihajlovićke i lucidni potezi Maje Ognjenović.
Vidi se da je Teo ostavio neki trag na njoj. :D

Kakav dan?!?
Davor Štefanek, čovek koji je sve pokrenuo danas i završio borbu za zlato u velikom stilu.
Gledao sam ga uživo u beogradskoj Areni pre nekoliko godina na EP u borbi za bronzu i snimio meč.
Naravno, pobedio je, ali je meč trajao neuobičajeno dugo a on je izdržao jer je bio super spreman.

Vaterpolisti hvataju zalet. Sad su jasni rezultati poslednjeg kola u B grupi. :lol:
Polufinale prtiv Italijana! Biće teško, dobri su Žabari; podigli su vaterpolo.
Drugi meč hrvati protiv Crnogoraca. Ima da pršti.
Samo mi smo prošli iz A grupe a provukli smo se kao četvrti. ;)

Pre toga, košarkašice su odigrale veoma disciplinovano i pametno protiv prejake Australije.
Sada idu u polufinalu na Španjolke protiv kojih su izgubile prvu utakmicu na turniru, iako su dobro počele i dugo vodile.
Nadam se da će i njih nadmudriti kao Australiju, protiv koje su igrale prijateljsku 2-3 dana pred OI i izgubile 18 razlike.
Suđenje je danas bilo loše. Kriterijum faulova u korist Australije a greške u koracima naših igračica nisu dosuđivane, ali manje bitno.
Trebalo je Milica Dabović više da igra; kad je ona na terenu odbrana je mnogo bolja.

Sutra je meč godine za prostor bivše države.
Biće uživancija, nadam se. Dve, prostorno i brojčano, male države, koje talenat i ljubav prema košarci drži u vrhu (meni) najlepše timske igre.
Ma kakve krize i ratovi bili, taj prostor je za košarku, metafizički, Jerusalim.
By milanezija
SAVRSEN DAN

Cestitke Stefaneku na zlatu, dame sjajne u oba sporta, vaterpolisti najbolja utakmica do sada na OI
MILOS OBILIC napisao: Jedino sam siguran da rvaci nece do medalje. Ako budu neka me obore u blato :D.
AJMO :D
Korisnikov avatar
By djokonda
Ruskinje su se toliko raspale u prva dva seta, a onda kada su se povezale u trećem selektor ih je urnisao...kakve poteze je taj čovek povlačio to je neverovatno. Kod vođstva Ruskinja izvlači primača koji je nosio broj 3, kojeg je uveo sredinom trećeg seta i nakon čega su i napravile Ruskinje seriju i ubacuje onu korpulentnu broj 16 koja nam je u ostatku seta donela 3 direktna poena. Zatim pri kraju (mislim da je bilo 20:19) za nas, vadi korektora Gončarovu, možda i najbolju juče kod Ruskinja i to sa servisa i to nakon što su osvojili poen na njen servis, i prvog tehničara, kao menja dijagonalu zbog boljeg bloka i završnicu seta igra sa rezervnim korektorom i tehničarom...super je to sve ispalo po nas, ali ja dugo nisam video raspad neke ekipe po svim nivoima i pucanje po svim šavovima, kao Ruskinja juče...njima su se u prva dva seta libero i osnovni primač nekoliko puta sudarili kod prijema servisa. Zna se da su Maja, Tijana, Brankica i Milena Rašić nezamenjive u ovoj ekipi, ali juče je i Tijana Malešević odigrala jako dobro...devojku uglavnom gađaju na servisu jer libera izbegavaju a Brankicu mi sakrivamo kod prijema, a juče se sasvim dobro držala. Nama je jako bitno da Tijana Malešević dobro igra jer nemamo dobrog drugog primača...Jelena Nikolić nikada nije bila osnovni primač, nego je više bila napadač poput sada Brankice Mihajlović (pre Tijane Malešević to nam je igrala Brižitka Molnar).
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Apsolutni pobednik atletike do sada,pored Juse,Ajane,Van Nikerka...jedan,jedini,neponovljivi...Nedeljko Kovinjalo :icon-eek:
Covek je ladno uspeo da izjavi 'pobednica trke 400m BEZ prepona' :( :?
Da ne govorim o lapsusima(umesto Alison Felix kaze Felixon i tako 5 puta),umecu izgovaranja imena atleticara i o nenadjebivom ravnodusnom glasu koji te drzi budnim u 3 ujutru.
Rale je stvarno car,on i Sareni jedine svetle tacke.
Ivana rutinski sinoc,postala je klasa,smo da potvrdi veceras.Zanimljivo finale skoka u vis,Musa i Bond se malo precenili,Kanadjanin odlican.
Rekordi na 10k zene i 400m muskarci nestvarni.Zao mi je jedino sto vise nece pisati ime Majkla Dzonsona.
Festival lepote,postaje mi omiljena disciplina zenski troskok-grkinja,portugalka... :dance:
Navijati za Ivet Lalovu nocas na 200m.
Inace,nema je u Riu,ali Allison Stokke :angelic-little:

Slika
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
E da,i koje su ono fore na 400m(bez prepona),bacila se riba i kao pozrtvovana,eni je to bezveze,valjda ako je trcanje treba da istrcis prva,a ne da se snadjes,izvalila da mozda gubi i dobila zlato,ali izgubila dostojanstvo.
Davor juce na postolju toliko smiren i smekerise sa kamerom,kao da osvaja zlato svaki dan.
Korisnikov avatar
By Poska
Пишу људи да је Давор сам платио смештај и пут свом тренеру, свака част овом момку. Неписмени људи који воде налог премијера, омашили прво презиме, па се после исправили.

И треба ОИ медаља да буде услов за националну пензију, а не као неки што овде долазе на излет.

Едит: Браво и за Ивану и за ове кајакаше. Наравно и за екипне спортове, али ноћас је за мене најбитнији меч!

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=mKt7kJlWkvI[/bbvideo]
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 20

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]