Kakva igra naših odbojkašica protiv Ruskinja, ovo je neverovatno?!?
Bilo je bombardovanje Boškovićke i Mihajlovićke i lucidni potezi Maje Ognjenović.
Vidi se da je Teo ostavio neki trag na njoj.
Kakav dan?!?
Davor Štefanek, čovek koji je sve pokrenuo danas i završio borbu za zlato u velikom stilu.
Gledao sam ga uživo u beogradskoj Areni pre nekoliko godina na EP u borbi za bronzu i snimio meč.
Naravno, pobedio je, ali je meč trajao neuobičajeno dugo a on je izdržao jer je bio super spreman.
Vaterpolisti hvataju zalet. Sad su jasni rezultati poslednjeg kola u B grupi.
Polufinale prtiv Italijana! Biće teško, dobri su Žabari; podigli su vaterpolo.
Drugi meč hrvati protiv Crnogoraca. Ima da pršti.
Samo mi smo prošli iz A grupe a provukli smo se kao četvrti.
Pre toga, košarkašice su odigrale veoma disciplinovano i pametno protiv prejake Australije.
Sada idu u polufinalu na Španjolke protiv kojih su izgubile prvu utakmicu na turniru, iako su dobro počele i dugo vodile.
Nadam se da će i njih nadmudriti kao Australiju, protiv koje su igrale prijateljsku 2-3 dana pred OI i izgubile 18 razlike.
Suđenje je danas bilo loše. Kriterijum faulova u korist Australije a greške u koracima naših igračica nisu dosuđivane, ali manje bitno.
Trebalo je Milica Dabović više da igra; kad je ona na terenu odbrana je mnogo bolja.
Sutra je meč godine za prostor bivše države.
Biće uživancija, nadam se. Dve, prostorno i brojčano, male države, koje talenat i ljubav prema košarci drži u vrhu (meni) najlepše timske igre.
Ma kakve krize i ratovi bili, taj prostor je za košarku, metafizički, Jerusalim.
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).