skeske napisao:podgorica napisao:Cuj 45 poens i 19rb.
Interesuje me poredjenje : Pecarski - Koprivica, uz Plavsica i Petruseva izgleda kao nikad talentovanija unutrasnja linija za koju godinu. Ja se nadam bolje nego ovo sto sad su imali Hrvati na draftu (Bender, Zubac, Zizic).
Nije Pecarski ni blizu Koprivice. Balsa je buduci TOP3 pik drafta, Pecarski ko zna...
Ne bih ja bio toliko siguran...ok jeste Balša sada cenjeniji prospekt, ali vodi računa da je prošle godine to bio Skal Labisie zbog kojeg Divca pljuju u SAD jer ga je uzeo na kraju prve runde drafta. Balša definitivno deluje kao buduća NBA petica...meni lično dosta liči na boljeg od braće Lopez, ali Pecarski je unikatan talenat...on ukoliko dobaci visinom do 211-212 biće nešto između Gasola i Novickog...odličan low post centar sa vanserijskim šutom (već sada šutira trojke 40%). Ok nikada neće biti dobar defanzivac (niti je to bio Novicki), ali može da bude ozbiljna scoring mašina sa preko 20 poena po utakmici, a plus je jako dobar skakač. Daj mu dobrog pleja i uništavaće pnr-om. Opet, kod njega sve zavisi od visine do koje dobaci...mislim da je za NBA karijeru 212cm minimum. Pecarski ima ruku i osećaj kakav ima Novicki, tip šutera kakav je bio Dražen, Stojaković, što je nenaučivo...negativna strana mu je atleticizam ali sa odgovarajućom visinom imaće dužinu koja nadomešćuje ispod prosečan atleticizam.